Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Huawei mi Xiaomi mi?

Telefon almadan önce Huawei

Telefon almadan önce Huawei mi ya da Xiaomi mi alacağınız konusunda kararsız kaldıysanız bu konuda sizlere yardımcı olacağız. 2018 yılında en çok satan Huawei markası bu sene gözde olan Xiaomi cihazın karşılaştırmasını sizlere sunacağız. Son dönemlerde birçok cihaz markaları çıkmaya başladı ve daha önceden popüler Samsung ya da iPhone diyorduk. Ancak son dönemlerde bu listeye Huawei ve Xiaomi’de girdi. İki markanın çıkardıkları cihazlar sayesinde birincilik yolunda ilerliyorlar.

Performans ve işlemci kıyaslaması Huawei ve Xiaomi Android işletim sistemini kullanmaktadır. Fakat sistemin aynı olmasına rağmen işlemcileri birbirinden farklıdır. Yapılan araştırmalar sonucunda Huawei’nin kullandığı işletim sisteminin daha iyi olduğu ortaya çıkmıştır. Hız konusunda da Huawei daha da ön planda yerini alıyor. Yapılan araştırmalar sonucu iki cihaz arasında büyük farkları ortaya koyuyor.

Ekran ve kamera kıyaslamasına baktığımız zaman da her iki cihaz da kameraya büyük bir önem veriyor. İkisinin de arasında dark olmamasına karşı Huawei bu konuda bir adım öne çıkıyor. Ancak Optik zoom benim için önemli diyorsanız Xiaomi bu konuda kendini ön planda tutuyor. Fiyat karşılaştırması fiyat konusu da ürün tercihi için oldukça önemlidir. Xiaomi de bu konuda Huawei’ye göre daha da uygun cihaz satışını gerçekleştiriyor.

Huawei fiyat bandını 1500 ile 8500 arasında tutuyor. Xiaomi ise 1300 ile 4500 arasında fiyatlandırmaya sahiptir. Bu durumları kıyaslayarak Xiaomi ya da Huawei tercihinizi gerçekleştirebilirsiniz. Geçen sene en çok satan listede ise Huawei 2. sırada yerini aldı. Xiaomi ise 5. sırada yerini aldı. Sizin cihaz tercihiniz Xiaomi mi yoksa Huawei mi?