Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Huawei Nova Y62 Serisi Tanıtıldı: 50MP’lik Üçlü Kamerasılya, Resmi Olarak Çıkıyor!

Emrah Aladağ
https://mobil13.com.tr/author/admin
Çinli dev Huawei yeni

Çinli dev Huawei yeni Huawei Nova Y62 ve Y62 Plus cihazlarını 50MP’lik üçlü kameralarla büyük 5000mAh batarya ve daha fazlasıyla resmi olarak tanıttı. Daha fazla gecikmeden Huawei’nin yeni cihazlarının tam detaylarını incelemek için makaleye geçelim.

Huawei Nova Y62 Serisi Hakkında Her Şey

Yeni Huawei Nova Y62 ve Y62 Plus cihazları HD+ çözünürlüğe ve 20:9 en-boy oranına sahip 6.52 inç IPS LCD ekran özelliklerine sahip. Her iki akıllı telefon da bilinmeyen bir sekiz çekirdekli işlemci tarafından güçlendiriliyor ve 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı sunuyor.

Cihazlar depolama alanını genişletme imkanı da sağlıyor.
En son Huawei telefonlar büyük 5000mAh batarya ve 22.5W hızlı şarj teknolojisiyle geliyor. En son Huawei Nova Y62 ve Y62 Plus ön tarafta 5 megapiksel kamera ve arka panelde 50 megapiksel ana kamera ile derinlik ve makro çekimler için iki adet 2 megapiksel kamera özelliklerine sahip.

Huawei Nova Y62 Mavi

Huawei Nova Y62 serisi Android 12 üzerinde ve üstünde EMU 12 ile çalışıyor ve her iki cihaz da çift SIM 4G VoLTE Wi-Fi 802.11 b/g/n Bluetooth 5.1 GPS USB-C bağlantı noktası ve 3.5mm ses jakı özelliklerine sahip. Cihazlar ayrıca yan tarafta monte edilmiş bir parmak izi tarayıcısına sahip.

Fiyatlandırma ve bulunabilirlik açısından Huawei cihazları Güney Afrika pazarı için tanıtıldı ve şu anda fiyat bilgisi hakkında herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Bu yeni çıkacak Nova Y62 serisi hakkında yorum yazmayı ve paylaşmayı lütfen unutmayınız!

Mobil13.com.tr’e adresinizi takip ediniz.