Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Huawei P70 Serisinin Temel Özellikleri Sızdı ve Çok Yakında Tanıtılacak!

Emrah Aladağ
https://mobil13.com.tr/author/admin
Huawei’nin bu yılın ilk

Huawei’nin bu yılın ilk çeyreğinin sonuna kadar duyurması beklenen P70 serisi hakkında bugün önemli bilgiler elde ettik. Gelin bu Çinli telekomünikasyon devinin yaklaşan akıllı telefon serisi hakkındaki en son bilgilere bir göz atalım:

Yaklaşmakta olan Huawei P70 serisinin 1.5K derin mikro dört yönlü kavisli bir ekranla geleceği ve cihazın yaklaşık 6.7 inç ekran boyutuna sahip olacağı bildiriliyor. Dört yönlü kavisli tasarım ve minimal çerçeveler serinin öne çıkan özellikleri arasında yer alacak.

Yaklaşan akıllı telefon serisi BOE COST Visionox ve Tianma gibi Çinli üreticiler tarafından sağlanan OLED ekranlarla gelecek. Ayrıca Huawei P70 serisinin Omnivision OV50H değişken fiziksel diyafram ile geleceği söyleniyor.

Huawei P70 Beyaz

Huawei P70 serisinin üçlü lensli bir kamera düzenlemesiyle ve Huawei’nin XMAGE markalı benzersiz bir arka kamera tasarımıyla geleceği de bekleniyor.

Yaklaşan cihazların yüksek yoğunluklu 5000mAh batarya ile ve alıcı ile stereo çift hoparlörlerle gelmesi bekleniyor. Yaklaşan Huawei P70 serisinin resmi lansmanını bekleyelim ve teknoloji dünyasından daha fazla güncelleme için bizimle kalmanızı öneriyoruz.

Yakında çıkacak olan Huawei P70 hakkında sizler neler düşünüyorsunuz?