Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Huawei Pura 70 Serisi Lansman Tarihi Sızdırıldı!

Huawei Pura 70 Serisi lansman tarihi sızdırıldı ve bu cihaz 18 Nisan’da Çin pazarında resmiyet kazanacak.

Emrah Aladağ
https://mobil13.com.tr/author/admin
Huawei Pura 70 Serisi

Huawei hayranları hazır olun! İddialara göre yeni Pura 70 serisi 18 Nisan’da Çin pazarında resmiyet kazanacak. Telefonlar hem çevrimdışı mağazalarda hem de internet üzerinden satışa sunulacak gibi görünüyor. Mağaza çalışanları telefonların 18 Nisan itibarıyla ellerinde olacağını belirtmiş.

Söylentilere göre Pura 70 serisi şu modelleri kapsayacak: Pura 70 Pura 70 Pro Pura 70 Pro+ ve Pura 70 Ultra. Standart modelin 12GB RAM ve 512GB depolama ile gelmesi bekleniyor. Buz Mavisi Tüy Siyahı Kar Beyazı ve Sakura Kırmızısı renk seçenekleri de sızan bilgiler arasında.

Huawei Pura 70 Pro Beyaz

Pro modelinde 512GB ila 1TB arası depolama seçenekleri göreceğiz (Kar Beyazı Mor ve Tüy Siyahı renklerle). Pro Plus ise 16GB RAM ve 512GB/1TB depolama ile gelecek renk seçenekleri ise Açık Gümüş İnci Beyazı ve Fantom Siyahı.

Özel bir “Lezhen Edition” modelinin de hazırlandığı söyleniyor detayları henüz bilmiyoruz. En üst model Pura 70 Ultra ise 16GB RAM / 1TB depolama seçeneğiyle seramik beyaz ve seramik siyah renkleriyle dikkat çekecek gibi.