Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Infinix GT 20 Pro Lansmanı Onaylandı!

Infinix GT 20 Pro Hindistan lansmanı onaylandı ve Cyber Mecha tasarıma sahip olacak. Selfie’ler için 32 megapiksel ön kameraya sahiptir.

Emrah Aladağ
https://mobil13.com.tr/author/admin
Infinix GT 20 Pro

Infinix, Suudi Arabistan’da piyasaya sürdüğü Infinix GT 20 Pro akıllı telefonunu şimdi Hindistan’da da sunmaya hazırlanıyor. Hindistan için özel bir web sayfası yayınlandı ve resmi web sitesi üzerinden bilgiler alınabilecek. Bu arada lansman tarihi henüz daha açıklanmadı.

Cihazın özellikleri ise şunlardır: Cyber Mecha tasarıma sahip olan Infinix GT 20 Pro, C-şekilli RGB ışıklı bir tasarıma sahip. 6,78 inç AMOLED ekranı, 144Hz yenileme hızı, 2340Hz PWM karartma, 1.300 nit tepe parlaklığı ve DCI-P3 renk gamı ile birlikte gelmektedir. Cihaz, 8 GB / 12 GB RAM, 256 GB depolama alanı ve Dimensity 8200 Ultimate işlemci ile desteklenir.

Infinix GT 20 Pro Gri

Ayrıca, Pixelworks X5 Turbo oyun ekranı çipi sayesinde oyun performansı iyileştirilmiştir. Telefonun 5.000mAh ile uzun süren büyük bir pil ömrü var. Ayrıca 45W hızlı şarj ile hızlı şarj oluyor. Gövde sağlamdır ve IP54 derecesi ile suya ve toza dayanabilir. Çok iyi kameraları da var. Ana kamera OIS’li 108 megapikseldir.

Ayrıca iki adet 2 megapiksel ikincil kamera da bulunuyor. Selfie’ler için 32 megapiksel ön kameraya sahiptir. Telefon, Wi-Fi 6, Bluetooth, GPS ve NFC gibi en son kablosuz özelliğini de destekler. Uzaktan kumanda için IR bile var. Cihazları bağlamak için USB-C bağlantı noktaları da desteklenmektedir.