Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Infinix Note 40 Pro 5G Serisi Tanıtıldı!

Emrah Aladağ
https://mobil13.com.tr/author/admin
Infinix yeni Infinix Note

Infinix yeni Infinix Note 40 ve Pro 4G modellerinin yanı sıra Infinix Note Pro 5G ve Pro Plus 5G varyantlarını da tanıttı. Cihazlar kablosuz şarj özelliği ve daha fazlasını sunuyor. Gelin bu yeni gelişmeye ve telefonların özelliklerine birlikte göz atalım.

Infinix Note Pro 5G ve Pro Plus 5G’nin Özellikleri

  • Ekran: Her iki model de 678 inç 3D kavisli AMOLED ekran FHD+ çözünürlük 1.300 nit maksimum parlaklık ve 120 Hz yenileme hızı sunuyor. Cihazlar ayrıca ekran içi parmak izi sensörü ile donatıldı ve ekranları Corning Gorilla Glass korumasına sahip.
  • Active Halo AI Işık: Arkaplanda gelen çağrılar bildirimler ve daha fazlasına göre renk değiştiren ‘Active Halo’ AI ışığı yer alıyor.
  • Ses: Cihazlar JBL imzalı ses kalitesine sahip stereo hoparlörlerle geliyor.
  • Kamera: Her iki modelde de OIS destekli 108 MP ana kamera 2 MP makro lens ve 2 MP derinlik sensörü bulunuyor. Ayrıca önde 32 MP selfie kamerası bulunuyor.
  • İşlemci ve Bellek: Infinix Note Pro 5G ve Pro Plus 5G Dimensity 7020 işlemciye sahip. Pro 5G modelinde 8 GB RAM Pro Plus modelinde ise 12 GB RAM bulunuyor. Her iki cihaz da microSD kart ile genişletilebilen 256 GB dahili depolama alanı sunuyor. Cihazlar ayrıca Infinix tarafından geliştirilen Cheetah X1 yongasına sahip.
  • Batarya: Pro Plus modeli 4.600 mAh batarya ve 100W şarj desteği ile geliyor. Pro 5G ise 5.000 mAh batarya ve 45W şarj desteğine sahip. Her iki cihazda da 20W kablosuz şarj mevcut.
  • Fiyat ve Çıkış Tarihi: Infinix Note 40 Pro Plus 309 dolar Infinix Note 40 Pro 5G ise 289 dolar başlangıç fiyatına sahip. Her iki cihaz da 19 Mart’tan itibaren küresel olarak satışa sunulacak.

Infinix Note 40 Pro Plus 5G Renkleri

Infinix Note 40 Pro 5G serisi güçlü işlemcisi hızlı şarj özellikleri ve 5G bağlantısıyla dikkat çekiyor.