Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Infinix Note 40 ve Infinix Note 40 Pro 4G Resmi Olarak Çıkıyor!

Emrah Aladağ
https://mobil13.com.tr/author/admin
Infinix Malezya pazarında yeni

Infinix Malezya pazarında yeni Infinix Note 40 serisini resmi olarak tanıttı. Akıllı telefon serisi standart modelin yanı sıra Pro Pro 5G ve Pro+ 5G olmak üzere farklı versiyonlardan oluşuyor.

Bu yazıda standart model ve Pro modelin 4G versiyonlarına odaklanacağız. Gelin bu yeni gelişmeye ve telefonların özelliklerine birlikte göz atalım.

Infinix Note 40 Renkleri

Infinix Note 40 ve Note 40 Pro 4G’nin Özellikleri

  • Ekran: Her iki model de 678 inç AMOLED ekran FHD+ çözünürlük 1.300 nit maksimum parlaklık ve 120 Hz yenileme hızı sunuyor. Standart model düz bir ekrana sahipken Pro model kavisli kenarlarla geliyor. Her iki cihazın ekranında da parmak izi sensörü bulunuyor.
  • Active Halo LED: Cihazların arka panelinde gelen çağrılar bildirimler ve şarj durumu gibi çeşitli durumlarda renk değiştiren ‘Active Halo’ LED özelliği mevcut.
  • Kamera: Standart model 108 MP ana sensör 2 MP ikincil sensör ve bir AI lens içerirken Infinix Note 40 Pro 4G modelinde de OIS destekli 108 MP ana sensör ve 2 MP’lik iki yardımcı kamera yer alıyor. Her iki cihaz da 32 MP ön kameraya sahip.
  • İşlemci: Infinix Note 40 ve 40 Pro 4G sanal RAM teknolojisi ile 16 GB’a kadar genişleyebilen 8 GB RAM ve 256 GB dahili depolama alanı ile birlikte Helio G99 Ultimate işlemciden güç alıyor.
  • Batarya: Her iki cihaz da büyük bir 5.000 mAh batarya ile geliyor. Standart model 45W şarj hızına sahipken Pro model 70W şarjı destekliyor. Ayrıca 20W kablosuz şarj desteği de her iki modelde mevcut.
  • Fiyat ve Çıkış Tarihi: Infinix Note 40’ın başlangıç fiyatı 199 dolar Infinix Note 40 Pro 4G’nin başlangıç fiyatı ise 259 dolar olarak belirlendi. Cihazlar 19 Mart’tan itibaren dünya genelinde satışa sunulacak.

Infinix Note 40 ve Note 40 Pro 4G iddialı özellikleri ve uygun fiyatlarıyla dikkat çekmeyi hedefliyor.