Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Instagram Alışveriş Mağazası Açma

Merhabalar bu konumuzda Instagram’ın

Merhabalar bu konumuzda Instagram’ın özelliği olan alışveriş mağazası nasıl açılır bu konuda bilgi vereceğiz.
Son zamanlarda karşınıza sıklıkla gelen markaların ürünlerini teşhir ederek sattıklarını görmüşünüzdür. Hemen hemen  herkes küçük sermayelerle Instagram sayesinde büyük işlere adım atabiliyorlar. Küçük işletmeler veya markalar için Instagram da satış nasıl yapılır sorusuna yanıt bulacağınız yazımızda Instagram mağazası açma konusunda siz takipçilerimize ve merak eden kullanıcılara bilgi vereceğiz.

Mağaza Açma İşlemi Nasıl Yapılır?

Ürünlerinizi açacağınız mağazası ile satış yapmaya başlamak için ilk yapılacak adımları sizlere anlatacağız.

İlk önce Instagram hesabınızı “işletme hesabına dönüştürmek” gerekecektir. Dönüşüm yapıldıktan sonra profilimizde “Mağaza Ekle” butonu göreceksiniz. Bu butonu kullanarak Instagram da ilk alışveriş mağazanız için ilk adımı atıyoruz.

2023 yılı itibarıyla Instagram alışveriş mağazası özelliği dünya çapında 100 milyondan fazla işletme tarafından kullanılmaktadır. Bu işletmeler Instagram alışveriş mağazası aracılığıyla 1 milyardan fazla ürün satmaktadır.

Türkiye’de de Instagram alışveriş mağazası işletmeler tarafından da yaygın olarak kullanılmakla birlikte 2023 yılı itibarıyla Türkiye’de 1 milyondan fazla işletme Instagram alışveriş mağazası özelliğini kullanıyor. Bu işletmeler Instagram alışveriş mağazası aracılığıyla yılda 100 milyondan fazla ürün satmaktadır.
Hayırlı satışlar..