Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Instagram asıl fotoğrafları kaydet özelliği

Bugün sizlere instagram kullanan

Bugün sizlere instagram kullanan kullanıcılara yönelik asıl fotoğrafları kaydet özelliği ne işe yarıyor? Bu özellik hakkında tüm merakınızı gidermek için kısaca özellikten bahsedeceğiz. İşte detaylar…

Instagram sizlerinde bildiği gibi fotoğraf ve video paylaşma platformu olarak karşımıza geliyor. Hergün milyonlarca fotoğraf veya video platforma dahil edilirken sizlerde bir paylaşım elbette yapıyorsunuz. Buna yönelik platformda AyarlarAsıl fotoğrafları kaydet özelliği hepimizin gözüne çarpmıştır.

Asıl fotoğrafları kaydet özelliği nedir?

Asıl fotoğrafları kaydet durumu aktif edildiğinde platforma yüklenen fotoğrafları düzenler ve filtre verdikten sonra paylaştığınızda fotoğraflar galeride kayıt ediliyor. Kısacası instagram da paylaşmış olduğunuz içerikler galerinize kayıt edilecektir. Bir nevi yedek alınıyor.

Asıl fotoğrafı kaydet özelliğini kapatırsanız eğer artık galeride kaydetme işlemi olmayacaktır. Bunun için Ayarlar yani çark simgesine basın ve asıl fotoğrafları kaydet tuşunu tekrar aktif edin.

Bu özellik ise çekilen ve paylaşılan fotoğrafları daha sonra galerinize kayıt etme işlemile vakit kaybetmemek ve yorulmamak için otomatik olarak sistem galerinize kayıt edilecek ve yeniden gerek duyduğunuzda galerinizden erişim sağlaya bileceksiniz.