Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Instagram Bu Hikayeye Artık Ulaşılamıyor Sorunu ve Çözümü

Popüler sosyal medya uygulaması

Popüler sosyal medya uygulaması olan Instagram’da hikaye özelliğinde karşınıza çıkan sorun sizi rahatsız edebilir. Kullanıcıların nadir de olsa karşısına çıkan ‘Bu hikayeye artık ulaşılamıyor’ sorunu sinirlerinizi bozabilir. Uyarıda hikayeye ulaşılamıyor dese de daha sonra hikayeyi gören kullanıcılar olduğunu da belirtelim. Kısacası bu uyarı her zaman hikayenin kaldıracağı anlamına gelmiyor.

Bu hatanın nedeni ise zamandan kaynaklanmaktadır. Bazen uygulamayı kapatıp açmanız sonucunda bile hikaye görülebilir. Eğer bu adımlara rağmen sonuç vermiyorsa çıkış yapıp tekrar girmeyi deneyebilirsiniz. Bu durum ile karşılaşmanızın başka bir nedeni ise hikayeyi paylaşan kişi paylaşım yaptıktan sonra hikaye paylaşımını size yasaklamış olabilir.


Instagram uygulamasında yaşanan bu hikayeye ulaşılamıyor sorununun nedeni paylaşım süresinin bitmesinden kaynaklı olabilir. Girdiğiniz zaman uyarı gördüğünüz hesap paylaşımını 24 saat önce yapmıştır ve o sırada karşınıza ‘Bu hikayeye artık ulaşılamıyor’ sorunu çıkar. Hepimizin bildiği gibi Instagram hikayeleri saat sonunda silinir. Silinen bir hikaye ile karşılaştığınız zaman bu sorun kendini belli eder. Bu sorun kalıcı değildir yukarıda da belirttiğimiz gibi Instagram’a tekrar giriş yaparak bu sorunu kaldırabilirsiniz. Siz bu sorunla ne sıklıkla karşılaşıyorsunuz?