Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Instagram Çevrimiçi Özelliğini Kapatma İşlemi

Instagram Çevrimiçi Özelliğini Çevrimiçi

Instagram Çevrimiçi Özelliğini Çevrimiçi olan kişilerin başında yeliş bir buton yer almaktadır. Fakat bazı kişiler çevrimiçi olduğunu göstermek istemiyor. Eğer siz de aktifliğinizin görünmesini istemiyorsanız nasıl kapatacağınız konusunda yardımcı olacağız.

Aktiflik özelliğini kullanmak istemeyen kullanıcılar için görünen yeşil noktayı kapatma özelliği yer almaktadır. Instagram’da aktifliğinizi görüp size mesaj atanların sayısı daha çok oluyorsa ve bu durum canınızı sıkıyorsa kapatarak karşı tarafın ne zaman aktif olup olmadığınızı görmesine engel olursunuz. Aşağıda yer alan adımları takip etmeniz bu özelliği kapatmak için yeterli olacaktır.

Çevrimiçi özelliğini kapatmak için Instagram uygulamasına giriş yapın. Daha sonra profilinize geçiş yapın ve sağ üst kısımda bulunan üç çizgiye tıklayın. Açılan kısmın en altında ayarlar butonu yer alacaktır. Ayarlara giriş yaptıktan sonra seçenekler arasında hareket durumu seçeneği yer alacaktır. Bu seçeneğe basıp aktif halden pasif hale getirdiğiniz zaman karşı taraf yeşil butonunu göremeyecektir.

Daha sonra bu adımlar üzerinden hareket durumunu tekrar aktif hale getirebilirsiniz. Hareket durumu sayesinde uygulamada yer alan kişiler ne zaman aktif olduğunuzu ne zaman çıktığınızı takip edebilir. Hareket durumunu kapatarak bu durumun önüne geçmiş olursunuz.