Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Instagram DM anlamı ne?

Popüler sosyal medya uygulaması

Popüler sosyal medya uygulaması olan Instagram’ın milyarlarca kullanıcısı bulunmaktadır. Instagram üzerinden fotoğraf paylaşımı yapabilir arkadaşlarınızın attığı paylaşımları beğenebilirsiniz. Keşfet üzerinden farklı fotoğraf ve videoları da keşfedebilirsiniz. Bu yazımızda ise sizlere Instagram uygulamasında yer alan DM’nin ne anlama geldiği konusunda bilgi vereceğiz.

Yeni Instagram kullanıcısıysanız ve Instagram’ı keşfetmeye çalışıyorsanız DM kısmını fark edebilirsiniz. DM yani Direct Message üzerinden başka Instagram kullanıcılarına mesaj gönderebilirsiniz. Direct Message uygulaması 2013 yılından beri hayatımızda yer almaktadır. Ayrıca Instagram bu alana sık sık güncellemeler getirerek farklı özellikler ekliyor.


Instagram DM uygulaması üzerinden arkadaşlarınızla mesajlaşabilirsiniz. Arkadaşınız olmayan kişilere de mesaj atabilirsiniz ancak karşı taraf sizi takip etmiyorsa istek kutusuna mesajınız düşer. Karşı taraf ise mesajınızı isteğe göre geri çevirir ya da cevap verir. Instagram DM uygulamasının başka bir özellği de; Instagram uygulamasında sayfaların paylaştığı videoları ya da uygulamaları arkadaşınız ile paylaşabilirsiniz.

Karşı tarafa nasıl mesaj göndereceğinizi bilmiyorsanız da ilk olarak Instagram uygulamasına girin. Daha sonra sağ üst köşede yer alan ok işaretine tıklayın. Ara kısmına mesaj atmak istediğiniz kişinin adını yazın. Mesaj yazdıktan sonra gönder seçeneğine tıklayarak mesajınızı gönderebilirsiniz. Eğer yanlış bir mesaj gönderdiğinizi düşünüyorsanız mesajın üstüne basılı tutup gönderimi iptal et dedikten sonra mesajınızı karşı taraftan silmiş olursunuz. Bu konu üzerinden soru ve görüşlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.