Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İnstagram gönderi nefret söylemi veya sembolleri nedeniyle kaldırıldı

https://mobil13.com.tr/author/manager
Selamlar bugün sizlere Instagram’da

Selamlar bugün sizlere Instagram’da gönderilerin nefret söylemi yada semboller ile kaynaklı kaldırılan paylaşımlar ne demek? Bunlardan bahsedeceğiz. İşte detaylar…

Instagram tartışmasız dünyanın en popüler resim ve video paylaşma platformu diyebiliriz. Kanunlara uygun bir şekilde ve müstehcen paylaşımlardan uzak durmak ve kendine zarar verici ile diğer kullanıcılara saygılı olmak platformun topluluk kurallarına uygun bir şekilde paylaşımların yapılması gerektiğinin bir örneğidir.

Sizlerde platformda kuralların dışına çıkmadığınız sürece herhangi bir ceza almayacaksınız. Olur da platformun dışına çıkarsanız fotoğraf paylaşımını beğenilerinizi belli bir süre durdurabilir hesabınızı askıya alabilir veya hesabınız sayfanızın kapanmasına kadar cezalarla karşılaşabilirsiniz.

Paylaşımlarınız ile platformun limitlerine dikkat etmediğiniz takdirde başınız ağrıyabilmektedir. Bugün ise sizlere “gönderin topluluk kurallarımıza aykırı” uyarı mesajı ile gönderilerinizin kaldırılmasıyla alakalı bazı bilgileri vereceğiz.

Nefret söylemi veya semboller Topluluk Kurallarımıza aykırı olduğu için gönderi kaldırıldı.

“Rahatsız etmek veya kırmak istememiş olsan da kurallarımız insanları herkese saygı göstererek kendilerini ifade etmeye ve birbirleriyle bağlantı kurmaya teşvik etmek içindir.”

Mesajlarınız da veya gönderileriniz de herhangi bir şiddet eylemi yada küfür gibi içerikler bulundurursanız ve şikayet edilirseniz platformda bu gönderiler kaldırılacaktır.

Daha ayrıntılı Topluluk Kuralları için “https://www.facebook.com/help/instagram/477434105621119” adresi üzerinden instagram topluluk kurallarınızı incelemenizi öneriyoruz.

Daha fazla soru için yorum kısmından bizlere ulaşabilirsiniz.