Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Instagram Gönderisi Veya Hikayesi Için Boomerang Nasıl Oluşturulur?

Sosyal medya uygulamaları arasında

Sosyal medya uygulamaları arasında en çok tercih edilen Instagram takipçileriniz ile deneyimlerinizi paylaşmanız için harika yöntemler sunmaktadır. Instagram’da yer alan filtreler efektler sayesinde hikayelerinizi gönderilerinizi daha da dikkat çekici bir duruma getirebilirsiniz. Bu yazımızda ise sizlere Instagram uygulamasında gönderi ya da hikaye alanına Boomerang’ı nasıl ekleyeceğiniz konusunda sizlere bilgi vereceğiz. Bu bilgiyi vermeden önce Boomeran’ın ne olduğundan sizlere kısaca bahsedelim.

Boomerang kullanıcıların kısa videolar kaydetmesini saplayan video türüdür. Boomerang hızlı ve tekrar edilen kısa videodur. Instagram uygulamasının hikaye kısmında yer alan Boomerang sayesinde video çekebilirsiniz. Boomerang aslında çektiğiniz 6 saniyelik videonun tekrarıdır. Boomerang sadece Instagram uygulamasına özel değildir Instagram’dan bağımsız bir şekilde çalışabilir.


Asıl konumuza gelelim ve Instagram uygulamasında Boomerang’ı nasıl oluşturacağınızdan bahsedelim. Boomerang videosu oluşturmak için Instagram uygulamasını açın. Daha sonra kamerayı açın. Sağ alt köşede yer alan Boomerang simgesini doğru kaydırın. Boomerang’ı kaydetmek istediğiniz kamer açısını belirleyin. Normal video çeker gibi düğmeye basılı tutun. Boomerang’ınızı tamamladınız. Boomerang’ınızı kaydetmek için de üst köşede yer alan aşağı ok simgesine basarak kaydedebilirsiniz.