Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Instagram Hesabımı Kapattım, Nasıl Geri Alabilirim?

https://mobil13.com.tr/author/manager
Popüler sosyal medya uygulaması

Popüler sosyal medya uygulaması olan Instagram’ı bazen kapatmak isteyebilirsiniz. Kapattığınız Instagram hesabınızı ise bir süre sonra açmak istediğinizde nasıl açacağınızı bilmiyorsanız bu konuda sizlere yardımcı olacağız. İnternet üzerinden hesabınızı açabilmeniz için birçok site görebilirsiniz.

Instagram uygulaması kullanıcılarını düşündüğü için fazlasıyla sıkı önlemler almaktadır. Bazı koşulları ihlal etmeniz nedeniyle Instagram hesabınız kapatılabilir. Instagram kurallarını ihlal ediyorsanız Instagram uygulaması hesabınızı bir süre sonra kapatabilir. Instagram uygulamasının topluluk kurallarını bu linke tıklayarak görebilirsiniz.


Kapatılan Instagram hesabınıza tekrar giriş yapmak istediğiniz zaman karşınıza bir uyarı mesajı gelecektir. Uyarı mesajında ise Instagram hesabın bazı şartları ihlal edildiği için kapatıldığını göreceksiniz. Instagram hesabınızın kapatıldığına emin olduktan sonra yapmanız gereken form doldurmak olacak. Hesabınızı aktif hale getirmek için itiraz formu doldurmanız gerekecektir. Hesabınızın yanlışlıkla kapatıldığını düşünüyorsanız Instagram uygulamasında bazı özel bilgileri paylaşmanız gerekebilir.

Bu linke tıklayıp karşınıza çıkan siteye gitmeniz gerekecek. Buradan Hayır butonuna basmanız gerekecek. Hayır butonuna bastıktan sonra karşınıza bir form çıkacaktır. Karşınıza çıkan alanda nüfus cüzdanınızda yer alan adınız ve soy adınızı girip daha sonra e-posta hesabınızı girmeniz gerekecektir. Hangi ülkeden yazdığınızı da seçtikten sonra gönder butonuna basın. Bu form Instagram’a iletilecektir. Ancak bu süreç biraz uzun sürebilir. Yoğunluk nedeniyle sizlere geç dönüş sağlanabilir bu durumun bilgisini de sizlerle paylaşmış olalım. Merak ettiklerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.