Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Instagram hikaye test ekleme özelliği 2019

https://mobil13.com.tr/author/manager
Tüm dünyada kullanılan popüler

Tüm dünyada kullanılan popüler video ve fotoğraf paylaşım uygulaması Instagram kısa süre önce bir yeni özellik getirerek hikayelere test ekleme konusunda sizlere yardımcı olacağız. Bu yeni özellik beraberinde ek özellikleri de getiriyor.

Sizin takipçileriniz veya müşteri ile hayranlarınıza sormak olduğunuz soruları toplu bir şekilde görmenizi için muhteşem bir özellik oluyor. Bu konuda sizler için hikayemizde test özelliğini test ederek bilgileri derledik.

Instagram’da hikayelere test ekleme özelliği!

Bu kısımda mantıklı düşündüğümüzde hikayemizde bir test olacağını söyleyebiliriz. İlk olarak instagram’da bir hikaye oluşturalım daha sonra eğlenceli süslemeler yapabiliriz. Şimdi ise test özelliğini kullanacağız. Bunun için alt kısımda sürükleyip gif ve konu etiketi penceresinde test kısmına basıyoruz. Ham olarak testimiz karşımıza çıkıyor.

Test çıkarmasını ekledikten sonra 2 tane seçenek geliyor. En sevdiğim nedir? kısmına sorulacak soruyu yazın. Aşağıda zar işareti sizin yerinize soru soracaktır. Rastgele bir şey sorabilirsiniz. Eğer ikinci şıkkı da girerseniz 3. şık çıkacaktır. Böyle arttırabiliyorsunuz. 4 tane toplam oluşturabilirsiniz.

Instagram’da hikayelere test eklemek için doğru bir tercih seçmeniz şart. Doğru tercih seçmek için seçeneklerde ki A ve B harfi gibi harflerin üzerine basıp doğru seçeneğine dokunun veya işaretleyin. Daha sonra ise Instagram hikaye kısmında hikayenizi paylaşabilir ve takipçilerinizden cevap alabilirsiniz.

İstatistikleri görmek isterseniz eğer hikayenizi yukarıya doğru sürükleyin ve açılan pencerede detaylı bilgileri görebilirsiniz.