Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Instagram Hikayeleri Daha Fazla Nasıl Görüntüleme Alır?

Popüler sosyal medya uygulaması

Popüler sosyal medya uygulaması olan Instagram’da Hikaye özelliği sayesinde takipçilerinizle daha da samimi olabiliyorsunuz. Hikaye alanında seçeceğiniz sohbet soru test yapma gibi özellikleri sayesinde kullanıcılarla daha da fazla iletişime geçebiliyorsunuz. Bu yazımızda da Instagram hikayelerinde daha da fazla nasıl görüntüleme alacağınız konusunda ipuçları vereceğiz.

Hikaye özelliğini aktif ve doğru bir şekilde kullandığınız zaman hikayede yer alan görüntülenme sayısının arttığını fark edeceksiniz. Hikaye özelliğini milyonlarca insan tercih ediyor. Hikayenizin daha fazla görünmesini istiyorsanız etiket özelliğini kullanmanızı tavsiye ediyoruz. Etiket yaptığınız zaman kullanıcılara bildirim gidecektir ve etiketlediğiniz arkadaşlarınız da sizi paylaşırsa hikayeleriniz daha da fazla izlenecektir. Etiket yaptığınız zaman arkadaşlarınıza bildirim gitmesi sizin için büyük bir avantaj olacaktır.

Sadece etiketleme işlemi değil aynı zamanda test yöntemini kullanarak birçok kişinin hikayenizi izlemesini sağlayabilirsiniz. Soracağınız basit ve eğlenceli testler sayesinde kullanıcılar daha da artacaktır. Ayrıca anket yaparak da etkileşimi arttırabilirsiniz. Ankete katılanların sayısı artacaktır ve bu durumun hikayenize etkisi olacaktır.

Soru sor alanında soracağınız eğlenceli sorular sayesinde takipçileriniz cevap verecektir. Cevap veren takipçilerin cevabını paylaşıp etiket yaptığınız zaman hikayenizi izleyenlerin sayısı daha da artacaktır. Cevap veren kişileri etiket ile paylaştığınız zaman o kişilerde hikayesinde sizi paylaşabilir ve bu yöntem sayesinde hikayenizin izlenme oranı daha da artacaktır. Hikaye izlenme oranını arttırmak istiyorsanız profilinizin açık olması gerektiğini de belirtelim.