Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

INSTAGRAM HİKAYELERİNİ SESLİ VE SESSİZE ALMAK

Instagram hikayeleri içeriklerle güncel

Instagram hikayeleri içeriklerle güncel kalmanın harika bir yoludur ancak çok sayıda hesabı takip ediyorsanız veya birileri fazla paylaşım yapıyorsa bu instagram eğlencenizin önüne geçebilir. Bu durumda onları sessize alabilirsiniz.

INSTAGRAM HİKAYESİNİ SESSİZE ALMAK

Bir instagram hikayesini sessize almak istiyorsanız instagram hikayesine uzun basılı tutun ve sessize al modu karşınıza çıktığında ona basın. İşte bu kadar kolay!

Hikayeleri tekrar eski haline getirmek isterseniz; gri renkli profil resimlerine uzun basılı tutun ve ‘’sesi aç’’ a dokunun.

İkinci bir seçenek için kişinin profiline gidin ve ‘’takip’’ yazan yere basın ve sessize al moduna tıklayın. Karşınıza çıkan ‘’gönderi ya da hikaye’’ seçeneğinden hangisini sessize almak istiyorsanız ona basın.

INSTAGRAM HİKAYELERİ DONDURMA

Birinin instagram hikayesine uzun bir süre bakmak istiyorsanız hikayeye basılı tutmanız gerekir.  Bu zamanlayıcıyı dondurur ve hikaye değiştirilmez.

INSTAGRAM HİKAYEYİ BİLDİRME

Eğer bir hikayenin ya da gönderinin uygunsuz olduğunu düşünüyorsanız hikayenin ya da gönderinin yanında bulunan üç noktaya basıp‘’şikayet et’’ e basıp bildirebilirsiniz. çerik zorbalık veya taciz ile ilgiliyse bir gönderi veya hikaye bildirmek Instagram’ı uyararak kaldırılmasını veya kullanıcının yasaklanmasını sağlar.