Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Instagram Hikayesi Nasıl Yeniden Yayınlanır?

https://mobil13.com.tr/author/manager
Instagram uygulamasında hesabınızda önceden

Instagram uygulamasında hesabınızda önceden attığınız bir hikayeyi tekrar paylaşmak için ekran görüntüsü almanıza gerek kalmadan doğrudan uygulamadan aynı hikayeyi paylaşmak mümkündür. Öncelikle Instagram hikayesi takipçilerinizle paylaştığınız fotoğraf yada videoların 24 saat boyunca profilinizde görüntülenmesidir. Instagram  storyleri fotoğraf yada video paylaşmanın aksine sizi takip eden kitleyle de aranızda ki etkileşimi arttırmak için kullanılan önemli bir özelliktir.

Bir takipçiniz paylamış olduğu Instagram hikayesinde sizi etkilediği zaman Instagram tarafından size bildirim gelerek bu durum size bildirilir ve siz ek bir şey olmadan 24 saat boyunca istediğiniz zaman girip bu storyi görebileceğiniz gibi aynı hikayeyi kendi profilinizde de paylaşabileceksiniz. Bunun için öncelikle cihazınızda Instagram uygulamasını açıp mesajlara gidin. Mesajlarda takipçiniz yaptığı etiketlemeyle beraber size gelen bildirim mesajını bulup hemen açın. Bu işlemden sonra hemen altında bulunan ‘hikayeniz’ kısmı ile profil ifadenize dokunarak aynı şekilde sizde bu storyi kendi profilinizde hikaye olarak paylaşabileceksiniz. 

Bu işlemlere ek bilgi olarak da daha önceden kendi hesabınızda paylaşmış olduğunuz eski bir hikayeyi ayarlar kısmında bulunan arşiv özelliği sayesinde tekrardan profilinize sabitleyerek geri getirebilirsiniz. Bu işlem de oldukça kolay ve rahat bir işlemdir. Bu işlem için ilk olarak Instagram uygulamasından ayarlara tıklamanız gerekmektedir. Ayarlarda bulunan arşiv yazısına tıkladığınız zaman daha önceden paylaşmış olduğunuz hikayeleri görebileceksiniz. Profilinizde yer almasını istediğiniz hikayeye tıklayarak hemen altında yazan öne çıkanlara ekle kısmına tıklayarak da hikayenizi profilinize tekrardan getirmiş olacaksınız.