Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Instagram Konum Arama Nasıl Yapılır?

Instagram uygulaması son zamanların

Instagram uygulaması son zamanların en popüler uygulamalarından birisidir. Instagram uygulaması beğendiğiniz fotoğraf ve videolarınızı paylaşmak için birebir bir uygulamadır. Fotoğraf ve video paylaşmaya ek olarak bu platform da hikaye de paylaşabiliyorsunuz.
Instagram uygulamasını fotoğraf ve video paylaşımlarına pek çok özellik getirdi.

Bu özellikler ile beraber attığınız fotoğraf ve videolara üçüncü bir yan uygulama olmadan efekt ekleyip fotoğraf ve video düzenleyebiliyorsunuz. Ancak Instagram uygulaması son getirdiği güncelleme ile beraber artık fotoğraflarınıza konum etiketi de yapabiliyorsunuz. Bu bakıldığı zaman kusursuz bir özellik gibi görünse de bazı sorunları da beraberinde getirebilecek bir özelliktir.

Bu sorunlar genellikle kullanıcılarla alakalı bir durumdur. İlk problem olarak kullanıcı konum etiketi yaparken yanlış bir yeri etiketleyip daha sonra bunu fark edip düzeltmekle uğraşabilir. Diğer bir problem ise ne yazık ki Instagram uygulamasının konum etiketleme özelliği için bir doğrulama olmamasıdır. Örneğin bir kişi çekmiş olduğu bir fotoğraf başka yer adı ile kolaylıkla hesabında yayınlayabilir. Buda insanları kandırmaya girer.

Şimdi sizlere konum aramanın en temel ve en basit yolundan söz edelim. İlk olarak konum aramak istediğiniz zaman en mantıklı olan yol büyüteç simgesine tıklayıp hemen ardından Instagramın arama çubuğuna merak ettiğiniz konumun adını girmeniz gerekmektedir. Bu işlemi yaptıktan sonra karşınıza çeşitli Instagram profilleri ve hashtaglara kadar ilgili ilgisiz pek çok şey çıkacaktır. Ancak üst kısımda bulunan “Yerler” seçeneğine basmanız aramanızı kısıtlayıp aradığınız konum etiketini bulmanıza daha çok yardımcı olacaktır.