Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Instagram mesaj gruplarını engelleme yöntemi!

Selamlar bugün sizlere Instagram

Selamlar bugün sizlere Instagram mesaj gruplarını engellemek için ne yapacağınızı anlatacağız. İşte detaylı bilgiler…

Sizlerin isteği dışında sizleri mesaj gruplarına ekleyenler elbette olmuştur. Bu durum çok fazla rahatsızlık anlamına geliyor. Sizlerde bu tür grupları engeller ve önüne geçmek isteyebilirsiniz. Diğer mesajlaşma uygulamalarında yer aldığı gibi sizlerde bir sohbet grubu içerisinde aniden dahil olabilirsiniz. Bu gruplarda ise hem tanıdık hemde yabancıların yer alması mümkün. Elbette rahatsız olabilirsiniz.

Bu bakımdan istenmeyen grupların önüne geçmek için ayarlarınızı yapılandırmanız gerekiyor. Bugün ise İnstagram sohbet grubunu engellemenin nasıl yapıldığını sizlere aktaracağız. Lafı fazla uzatmadan başlayalım.

İNSTAGRAM GRUPLARA EKLEMEYİ ÖNLEME İŞLEMİ

Instagram da başka kişilerin sizi gruba eklemelerine izin vermek yada engellemek için aşağıdaki adımları izleyin. Platforma gelen güncellemeler nedeni ile menü yolları değişebilir ama isimler büyük ihtimal aynı kalacağından bulabilirsiniz.

  • Ayarlar
  • Gizlilik
  • Mesajlar
  • Başkalarının seni gruplara eklemesine izin ver

Herkes ve Sadece takip ettiğin kişiler olarak karşımızda iki adet seçenek görünecek. Bu kısımda herkes yaparsanız herkes sizi gruba alır. Ancak “sadece takip ettiğin kişi” olarak seçmeniz sizi bu rahatsızlıktan kurtaracaktır.