Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Instagram mesajları geri çekme nasıl yapılır?

Instagram’da mesajlar nasıl geri

Instagram’da mesajlar nasıl geri çekilir? Instagram mesajları geri çekme işlemi nasıl yapılır. Bu yazımızda instagram platformunda arkadaşlarınıza gönderdiğiniz direct message yani DM mesajları nasıl geri çekilir? Sorusuna ve merak ettiklerinize yanıt veriyorum…

Tüm dünyanın popüler sosyal ağ platformu olan WhatsAppFacebook mesenger gibi uygulamalardan hemen sonra Instagram’da direckt DM uygulamasını sunarak hem platform hem uygulama üzerinden ileti almaya başladı. Bu bakımdan instagram’dan mesaj göndermelerde veya grup mesajlarında bazen istenmeyen durumlar yaşanabiliyor. Bu yazımızda da yanlış atılan mesajların nasıl iptal edileceğini nasıl geri çekileceğini göstereceğiz.

Instagram’da DM mesaj gönderimi nasıl iptal edilir?

Kullanıcıların hikayelerini izlerken aniden atılan yanlış mesajlar sonradan sizlere pişmanlık uyandırabiliyor. Yada bir konuşmada istenmedik bir mesaj gönderimini karşıdaki kişi görmeden silmek istemeniz halinde yapabileceğiniz bir yöntem mevcut.

  • Sağ üst kısımdan DM sekmesine giriyorsunuz.
  • Yanlışlıkla gönderdiğiniz mesaj silmek istediğiniz kişiye tıklayıp o mesajın üstüne basılı tutun.
  • Gönderilen mesajı geri çekmek için aşağıda gördüğünüz gibi bir menü karşınıza çıkacak.
  • Gönderimi iptal et seçeneğine tıklayarak gönderimi iptal edebilirsiniz.

Instagram DM mesaj iptali

Yukarıda anlattığımız adımlar sayesinde yanlışlıkla atmış olduğunuz mesajları silebilirsiniz. Bunlarla alakalı olarak bazı durumlarda mesaj iptali gerçekleşmeyebiliyor. Son olarak ise karşıdaki kişi gördükten sonra mesajı geri çekseniz bile görmüş olacak. Bu bakımdan hızlı bir şekilde karşıdaki kişi görmeden silmeniz gerekiyor.