Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Instagram SFS Ne Demek?

https://mobil13.com.tr/author/manager
Instagram SFS sosyal medya

Instagram SFS sosyal medya kısaltmaları içinde popüler olan bir terimdir. Sosyal medya üzerinden kısaltmalar fazlasıyla kullanılmaktadır. Bu yazımızda ise sizlere SFS etiketinin ne anlama geldiği konusunda bilgi vereceğiz. SFS etiketi adı altında 22.3M paylaşım yer almaktadır. Daha çok yabancılar tarafından bu etiket adı altında yapılan paylaşım dikkatinizi çekebilir.

SFS Türkçe karşılığı tam olarak bulunmasa da sizlere karşılıklı profil paylaşımı olduğunu söyleyebiliriz. Eğer karşınıza SFS kısaltması çıkıyor ise karşılıklı profil paylaşımı talebi var veya karşılıklı olarak profil paylaşımı gerçekleşiyor demektir. SFS Türkçe karşılığı ise ‘Shoutot For Shoutout’ olarak karşımıza çıkmaktadır. Karşılıklı profil paylaşımı gerçekleştirmek için bu kelime kullanılmaktadır. Siz de SFS etiketi altında paylaşım yapmak istiyorsanız başka bir kullanıcı ile anlaşma yapın ve anlaşma ardından hesabınızın ekran görüntüsünü atıp hesabınız etiketlenerek profilinize yönlendirme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Anlattığımız yöntemi aynı şekilde karşı tarafta olan kullanıcının hesabının ekran görüntüsünü kendi profilinizin hikayeler kısmında paylaşarak SFS işlemini gerçekleştirmiş olursunuz. Bu konu üzerinden merak ettiğiniz soru ve görüşlerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.