Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Instagram Şifresini Nasıl Değiştiririm?

Popüler sosyal medya uygulaması

Popüler sosyal medya uygulaması olan Instagram’da şifrenizi nasıl değiştireceğiniz konusunda yardımcı olacağız. Instagram uygulamasında sürekli olarak gezebilirsiniz ve uzun bir süre şifre değiştirmediğiniz için şifrenizi unutabilirsiniz. Eğer siz de şifrenizi nasıl değiştireceğinizi bilmiyorsanız vereceğimiz adımlar sayesinde şifrenizi değiştirebileceksiniz. Instagram şifrenizi değiştirmek istiyorsanız ilk olarak Instagram profilinize girin. Daha sonra ayarlar alanına geçin ve Güvenlik adımını takip edin. Güvenlik alanına girdiğiniz zaman Şifre bölümünü göreceksiniz. Şifre bölümüne geçiş yaparak şifrenizi değiştirebilirsiniz.

Eğer şifrenizi unuttuysanız şifrenizi nasıl yenileyeceğiniz konusunda yardımcı olacağız. Yukarıda olan adımları tekrar takip edin. En alt kısımda şifremi unuttum alanı yer alacaktır. E-postanıza şifrenizi değiştirmek istediğiniz için bir link gelecektir. Bu link üzerinden şifrenizi değiştirebilirsiniz. Eğer e-posta hesabınız üzerinden şifrenizi değiştiremiyorsanız telefon numaranız üzerinden şifrenizi değiştirebilirsiniz.

Aynı zamanda Facebook ile üye olduysanız girişinizi direk olarak gerçekleştirebilirsiniz. Bildiğiniz üzere Instagram uygulamasını Facebook’un kurucusu aldı. Facebook ile bağlantılı olan Instagram uygulaması sayesinde giriş yaparken Facebook ile bağlan seçeneğini kullanabiliyorsunuz.  Şifrenizi yukarıda yer alan adımlar sayesinde değiştirebilirsiniz. Sıfırlama işlemi sayesinde Instagram hesabınızı kurtarmış olursunuz ve yeni şifreniz ile girişinizi gerçekleştirirsiniz. Şifrenizi bu adımlar sayesinde değiştiremiyorsanız farklı yollara başvurun.

Instagram hesabınızın şifresini nasıl değişeceğinizi bilmiyorsanız yukarıda verdiğimiz adımlar sayesinde şifrenizi değiştirmiş olacaksınız. Eğer şifrenizi değiştiremiyorsanız tüm yollar kapalı ise en son çare yeni bir Instagram hesabı açmanız gerekecektir.