Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Instagram Soru Sorma Özelliği Kullanma İşlemi!

Popüler sosyal medya uygulaması

Popüler sosyal medya uygulaması olan Instagram uygulamasında soru sorma özelliğini nasıl kullanacağınız konusunda bilgi vereceğiz. Instagram uygulamasının hikaye kısmında bana soru sor özelliği yer almaktadır. Bu özellik hem Android hem de iOS cihazlar için geçerlidir. Facebook’tan daha da popüler olan Instagram uygulaması sürekli güncellemeler alarak yeni özellikleri bünyesine katıyor. Birçok özelliğe sahip olan Instagram uygulaması kullanıcıların dikkatini fazlasıyla çekiyor. Soru sorma özelliği de oldukça sevilen bir özellik oldu. Tek soru sorma özelliği değil aynı zamanda birçok özelliği bulunan Instagram uygulaması popülerliğini korumayı başarıyor.

Her gelen güncelleme kullanıcıları platforma daha da fazla bağlıyor. Instagram’da soru sorma özelliği sayesinde arkadaşlarınızdan gelen cevapları görebilirsiniz. Gelen cevapları da tekrar hikayede isteğe göre paylaşabilirsiniz. Eğer Instagram uygulamasında soru sorma özelliğini nasıl kullanacağınızı bilmiyorsanız bu konuda daha da detaylı bilgi verelim. Instagram ana sayfasında yer alan hikayeler kısmını açın. Daha sonra paylaşacağınız resmi seçip üst kısımda yer alan soru sorma özelliğini basıp istediğiniz soruyu yazıp en sonunda bitti seçeneğine basarak hikayenizde paylaşabilirsiniz.

Arkadaşlarınız hikayenizde yer alan soruya cevap verir ve cevap veren kişiyi sadece siz görürsünüz. İsteğe göre de bu cevapları hikayenizde paylaşabilirsiniz. Bu adımlar sayesinde soru sorma özelliğini kullanmış olursunuz. Sizlere Instagram uygulamasında yer alan soru sorma özelliği konusunda bilgi verdik. Bu konu üzerinden merak ettiğiniz soru ve görüşlerinizi de yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.