Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Instagram Spam Hesap Nedir? Kapanır mı?

https://mobil13.com.tr/author/manager
Instagram Spam Hesap Nedir?

Instagram Spam Hesap Nedir? Kapanır mı? Bugün sizlere spam ve instagram arasındaki herkesin bildiği ancak çoğunun doğru olmadığı konulara değineceğiz. İşte detaylar…

İnstagram uygulaması genel anlamda hepimizin severek kullandığı bir uygulama olarak karşımıza çıkıyor. Tüm dünyanın kullanmış olduğu böylesine aktif bir uygulamada elbette herşey istendiği gibi olmayabiliyor. Helede konu fenomenlik veya takipçi kasma oluyorsa platform bu konuda bazı önlemler alması gerekiyor.

Instagram kullanıcıların daha iyi bir platformda aktif olması için bazı önlemler almak ve kullanıcı rahatsızlığını önemsediği için bazı sınırlamalar getiriyor. Tüm bunları aşmak isteyenlere ise spam hesap uygulaması geliyor.

Spam hesap nedir?

Spam aslında çok sık hareket veya işlem yapmak. Buna örnek verecek olursak eğer çok fazla yorum yapmak. Çok sayıda takip isteği atmak. Çok sık beğeni yapmak gibi olabilir. Yani normal bir insanın sınırlarından fazlası işlendiğinde hesap ve platformun sağlığı için spam hesap koruması devreye giriyor.

Sizlerde çok sık yorum yapıyorsanız ve takipçi kasmak için hileleri kullanıyorsanız bunlara biraz ara verin. Hesabınız spamdan korunacaktır.