Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Instagram takip et yazısı nasıl kaldırılır?

Instagram takip et yazısı

Instagram takip et yazısı nasıl kaldırılır Bugün sizlere bu soruya yanıt vermek için bu haberi yazma gereği duyduk. İşte detaylar…

Instagram‘da her geçen gün kullanıcı sayısı artıyor ve her geçtiğimiz gün yeni bir hesap açılıyor. Durum böyle olunca kişiler Instagram üzerinden takip et butonunu kaldırmak için ayarlar menüsünde bu özelliği arıyor. Peki gerçekten takip et butonunu kaldırmak için bir özellik bulunuyor mu? Hadi gelin beraber bakalım.

Instagram takip et butonu kaldırma işlemi

Instagram’da takip et butonu kaldırmak için herhangi bir özellik var mı? Duruma şöyle baktığımızda takip et butonu platformun asıl özelliği oluyor. Yani amaç takipleşmek ve profilleri görüp beğeni ve sohbet yapmak oluyor.

Bu bakımdan Gizli hesap bulunuyor ama takip et yazısını kaldırma veya takip et butonunu kaldırma özelliği bulunmuyor. Hesabınızı gizli hesap yapsanız bile takip et butonu kalacak ve takipler onayınıza sunulacaktır.

Instagram’da gizli hesap yapma

Instagram’da gizli hesap yapmak için sizlerin ayarlar menüsü üzerinden profil ayarları ve profili gizli hesap yap demeniz yeterli olacaktır.