Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Instagram Takipçi Satın Aldığımı Biliyor Mu? Hesabınızı Yasaklayacaklar Mı?

https://mobil13.com.tr/author/manager
Günümüzde artık teknolojinin gelişmesiyle

Günümüzde artık teknolojinin gelişmesiyle beraber insanlar sahte takipçiler sahte beğeniler gibi profillerini yükseltecek şeyleri kullanmaya başladı. Instagram uygulaması da bu tarz şeylerin gerçekleştiği platformlardan bir tanesi haline geldi.

Öncelikle sahte takipçi işine kimlerin girdiği hakkında biraz bilgi verelim. Günümüzde fenomen olmak isteyen pek çok kişi sahte takipçi yöntemini kullanmaktadır. Bunun yanında yine yeni bir ürün çıkarıp onun adına sayfa açan hesaplarda bu yöntemi kullanarak ürünün takipçi sayısını yükselterek insanlar üzerinde iyi bir izlenim yaratmaktadır.


Pek çok kişi Instagram uygulamasının bu tarz sahte beğeni ve takipçilere izin verip vermediği sorusunu merak ediyor. Öncelikle şunu belirtelim ki Instagram uygulaması doğrudan bir problem yaşamanıza sebep olmuyor. Ancak yine de yaşayabileceğiniz bazı sorunlar olabilir. Takipçi satın aldığınız ya da otomatik olarak beğenme almak için anlaştığınız firmalarda bir sorun yaşandığı zaman oraya yatırmış olduğunuz parayı otomatikmen kaybetme durumunuzda vardır. Ne yazık ki bu sorun sadece bununla da sınırlı değildir. Ödediğiniz miktarı geri alamadığınız gibi kazanmış olduğunuz takipçilerinde bir anda gitmesi olabilecek riskler arasındadır.

Ancak yine de belirtmemiz gereken bir husus var. Instagram uygulaması bu tarz durumlarda satın alınan takipçi sayısı çok fazla değil ise evet size doğrudan problem yaşatmaz. Ancak satın aldığınız takipçi sayısı fazla ise hesabınız sınırlı bir mahrumiyet alabilir. Bu durumda da hesabınızda 1000 den fazla takipçi otomatikten gidebilir. Yada uygulama tarafından tüm sahte takipçileriniz silinebilir yada direkt olarak hesabınız askıya alınabilir.