Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Instagram Yakın Arkadaşlar Listesini Oluşturma İşlemi!

https://mobil13.com.tr/author/manager
Bu yazımızda sizlere Instagram

Bu yazımızda sizlere Instagram uygulamasında yakın arkadaşlar listesini nasıl oluşturacağınız konusunda yardımcı olacağız. Instagram uygulaması tarafından yakın arkadaşlar özelliği sunulmaktadır. Yakın arkadaşlar özelliği sayesinde hikayelerinizi sadece seçtiğiniz kişiler görebilir. Bu yazımızda da yakın arkadaş listenizi nasıl oluşturacağınız konusunda bilgi vereceğiz.

Instagram uygulamasının hikaye kısmını kullanırken bazen bazı şeyleri herkesin görmesini istemeyebilirsiniz. Instagram’da bu durumu düşünerek yakın arkadaş listesini kullanıcılara sunmaktadır. Instagram hikayelerinizi bazı takipçilerinize gizlemek ya da belirlediğiniz takipçilerinize göstermek isteyebilirsiniz. Hikaye ayarlarını kullanarak bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Hikaye ayarlarını kullanarak hikayelerinizi rahat bir şekilde paylaşabilirsiniz. İlk olarak Instagram profilinize girdikten sonra sağ üst kısımda yer alan menüye basın. Bu alandan yakın arkadaşlar butonuna tıklayın. Açılan sayfada karşınıza takip ettiğiniz kullanıcıların listesi çıkacaktır. Sağ kısımda yer alan Ekle butonuna basarak arkadaşlarınızı bu listeye yani yakın arkadaşlar listesine ekleyebilirsiniz.

Yukarıda yer alan adımları takip ederek yakın arkadaşlar listenize ekleyeceğiniz kişileri gözden geçirebilirsiniz. Eğer yakın arkadaşlar listenizi tamamladıysanız sağ üst köşede yer alan bitti butonuna basarak yakın arkadaşlar listenizi tamamlamış olursunuz. Hikaye paylaşırken de hikayemde paylaş kısmının yanında yakın arkadaşlarla paylaş seçeneği yer alacaktır. Yakın arkadaşlar ile paylaşırsanız sadece seçtiğiniz kişiler görecektir. Bu yazımızda yakın arkadaşlar listesini nasıl oluşturacağınız konusunda yardımcı olduk. Bu konu üzerinden merak ettiğiniz soru ve görüşlerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.