Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Instagram’a bağlı sosyal hesaplar nasıl kaldırılır?

Instagram’da bağlı hesaplar nasıl

Instagram’da bağlı hesaplar nasıl kaldırılır? Instagram bağlı hesapları silme işlemi nedir? Bu yazımızda sizler için instagram’a bağlı olan hesaplarınızı nasıl kaldırabileceğinizi göstereceğiz.

Instagram platformuyla beraber paylaşım yaptığınız entegre diğer sosyal hesaplarınız elbette bulunuyordur. Bunla beraber işletme hesabı için Facebook sayfanızı da bağlamışsınızdır. Bu hesaplar içerisine Facebook Twitter TumbIr Weibo Ameba Mixi Vkontakte Ok.ru girmektedir. Bu platform hesaplarınızı instagram ile entegre ederek otomatik paylaşım yapabilirsiniz.

Bu yazımızda ise instagrama bağlanılan hesapları kaldırma işlemini anlatacağız.

Instagram’a bağlı hesap kaldırma

Zaman tasarrufu adına tek bir paylaşımı diğer hesaplarınızda da paylaşmak istemişseniz eğer platformda hesaplarınız bulunuyordur. Şimdi ise bu hesapları gelin beraber kaldıralım;

  • Profil
  • Ayarlar
  • Gizlilik ve Güvenlik
  • Bağlı hesaplar

Instagram’a girip yukarıda ki yolu takip ediniz ve hesapların olduğu sekmeye geliniz. Bu kısımda hangi hesaplarınız ilişkilendirilmiş ise onları göreceksiniz. Instagram bağlantıyı sollandırmak istediğiniz hesabın üzerine gelin ve bir kez dokunun. Daha sonra  “hesaptan kaldır” butonu karşınıza çıkacaktır. Butona tıklayarak instagram bağlı hesap kaldırma işlemini tamamlamış oluyorsunuz.

Eğer kaldırma işleminden sonra hesap eklemek isterseniz yeni hesap ekler gibi baştan hesap ekleyebilirsiniz. Hesap ekleme işlemlerinde bağladığınız hesapları yeniden kaldırmak isterseniz de bu yukarıda anlattığımız adımları baştan uygulayarak hesaptan kaldırabilirsiniz.

Sizlerinde Instagram bağlı hesap kaldırma sorularınız veya sorunlarınız var ise alt kısımdan bizlere yorum yazarak ulaşabilir ve destek alabilirsiniz.