Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Instagram’da Birisi Nasıl Engellenir?

Bu yazımızda sizlere Instagram

Bu yazımızda sizlere Instagram uygulamasında karşı tarafı nasıl engelleyeceğiniz konusunda yardımcı olacağız. Instagram uygulaması popüler sosyal medya uygulamaları arasında yerini alıyor. Kullanıcıları fazlasıyla düşünen Instagram sorun yaratan kişiler için de engelleme imkanı tanıyor. Hesabınıza bilmediğiniz tanımadığınız kişilerden ya da sizi rahatsız eden birinden sürekli mesaj gelebilir. O kişiyi engelleme ihtiyacı duyabilirsiniz.

Instagram uygulamasında engelleme işlemi oldukça basittir. Yeni bir Instagram kullanıcısıysanız ve bu konuda bilgi sahibi değilseniz yazımızı okumaya devam edebilirsiniz. Engelleme işlemini gerçekleştirmek için engellemek istediğiniz kişinin profiline girin. Daha sonra sağ üst kısımda yer alan üç noktaya tıklayın. Bu alan üzerinden engelle butonuna basarak karşı tarafı engellemiş olursunuz. İstediğiniz kişileri bu yöntem sayesinde engelleyebilirsiniz. Engellediğiniz kişi sizin profilinizi göremez ve size mesaj atamaz.

Karşı tarafın sizi engellediğini düşünüyorsanız ve bunu anlamak için ne yapmanız gerektiğini merak ediyorsanız bu konuda da sizlere bilgi verelim. Instagram kullanıcısının adını aradığında karşınıza çıkmıyor ve o kişinin sizi engellediğini düşünüyorsanız. Başka bir hesaptan o kullanıcının adını aratın. Eğer başka hesapta kullanıcının adı çıkıyorsa o kişinin sizi engellediğini anlamış olursunuz. Engellediğiniz kişinin engelini daha sonra kaldırmak için de profil alanına gidip ayarlar – gizlilik – engellenen hesaplar adımlarını takip ederek engellediğiniz kişileri görebilirsiniz. Bu konu üzerinden merak ettiğiniz soru ve görüşlerinizi yorum alanı üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.