Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Instagram’da Canlı Fotoğraf Nasıl Gönderilir

Canlı fotoğraf Apple markasına

Canlı fotoğraf Apple markasına ait olan iPhone’lar için tasarlanmış yeni bir özelliktir.Bu özellik sayesinde yakaladığınız kare hareket eder. iPhone’lara ait bu özellik herkes tarafından çok beğenilmiştir ki popüler sosyal medya platformları da artık canlı fotoğraf özelliğini kullanmaya başladı. Fotoğraf denildiği zaman akla gelen ilk sosyal medya platformu Instagram olduğundan dolayı bugün sizlere Instagram üzerinden canlı fotoğrafın nasıl çekileceğini basit ve aşamalı adımlarla anlatacağız.

Instagram üzerinden canlı fotoğraf yayımlamaya geçmeden önce bilmeyenler için canlı fotoğrafın nasıl çekileceği hakkında bilgiler verelim. Bu işlem için ilk olarak iPhone markası olan cihazınızın kamerasını açınız. Daha sonra ise ekranın üst kısmında bulunan bullseye ifadesine basaraktan canlı fotoğraf ayarınızı aktifleştiriniz. Çekiminizi yine normal şekilde fotoğraf çeker gibi yapınız. Ancak bilmeniz gereken bir şey vardır ki oda canlı fotoğrafın o an ki sesleri de içine aldığıdır. Bu şekilde canlı fotoğrafınızı çekebilirsiniz. Canlı fotoğraf çektikten hemen sonra ikinci adım olan canlı fotoğrafı Instagram hesabında paylaşmaya geçelim şimdi.

Canlı fotoğrafınızı Instagram üzerinden paylaşma işlemi de canlı fotoğraf çekme işlemi kadar basit bir işlemdir. Bu işlem için ilk olarak iPhone’nunuzu açın ve galerinize gidin. Galerinizde bulunan canlı fotoğraf yani Live Photos seçeneğine basın ve burada paylaşmak istediğiniz canlı fotoğrafınızı açın. Daha sonra ise açılan fotoğrafın sol alt kısmında bulunan paylaş sekmesine basarak görüntüyü video olarak kaydet seçeneğine basınız. Fotoğrafınızı video olarak kaydettikten sonra Instagram hesabınıza giriş yapın ve bu görüntüyü hesabınızdan paylaşın.