Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Instagram’da Canlı Fotoğraf Nasıl Yayınlanır?

https://mobil13.com.tr/author/manager
Canlı fotoğraflar birçok kullanıcının

Canlı fotoğraflar birçok kullanıcının hoşuna gider. Seçenek yayınlanır yayınlanmaz Twitter ve Facebook gibi büyük sosyal medya platformları bunları kullanmaya karar verdi. Popüler sosyal medya ağları arasındaki çıkış fotoğraf merkezli Instagram’dı.

Instagram’ın bu özelliği sunmadaki gecikmesi göz önüne alındığında Instagram’da bir Canlı Fotoğrafın nasıl paylaşılacağını bulmak biraz zaman aldı ancak şimdi yapılabilir.

Instagram’da Canlı Bir Fotoğraf Nasıl Paylaşılır?
Canlı fotoğraf anlık görüntü almak yerine 15 saniyelik video ve ses kaydı çekerek Live Photos’u fotoğraflardan çok video gibi yapar. Bu kısa kayıt birlikte bir Canlı Fotoğraf oluşturan hem video hem de ses içerir. Live Photo’yu Instagram’da normal bir şekilde yayınlayabilirsiniz ancak yalnızca hareketsiz bir görüntü olarak görünecektir. Bunu harekete geçirmek için ise sizlere instagram boomerang’ı öneriyoruz. Bunu yapmanız için ise instagram uygulamasının kamera bölümüne giderek kamera seçeneklerinden boomerang’ı seçiniz ve dilediğinizce canlı fotoğraf çekiniz. Canlı fotoğraflarınızı arkadaşlarınıza ya da gruplarınıza gönderir ya da dilerseniz hikâyenizde paylaşabilirsiniz.