Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Instagram’da DM’den Gelen Resimleri Kaydetme

https://mobil13.com.tr/author/tuncay
Bu yazımızda sizlere Instagram

Bu yazımızda sizlere Instagram üzerinden gelen resimleri nasıl kaydedeceğinizden bahsedeceğiz. Instagram DM yani direct message alanından gelen resimleri nasıl kaydedeceğinizi anlatacağız. Cihazınıza Instagram DM üzerinden gelen resimleri kaydetmemek için bir buton yer almamaktadır. Yani direct message üzerinden özel olarak gelen fotoğrafları cihazınıza kaydetme gibi bir imkânınız bulunmamaktadır.

Bu durumun en mantıklı yöntemi ekran görüntüsü almak olacaktır. DM üzerinden gelen bir fotoğrafı ekran almanız durumunda galerinize kaydedilecektir. Ekran görüntüsü aldığınız zaman karşı tarafa bildirim gitmez.

Normalde SnapChat uygulamasında ekran görüntüsü aldığınız zaman karşı tarafa ekran görüntüsü aldığınıza dair bildirim gider ama Instagram uygulamasında böyle bir sorun yoktur. İlerleyen dönemlerde güncelleme ile bildirim gitme özelliği getirilebilir. Ancak şu an için böyle bir durum söz konusu değildir yani DM üzerinden gelen fotoğrafları ekran görüntüsü alarak galerinize kaydedebilirsiniz.