Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Instagram’da İyi bir Bio Hazırlamak için Yapmanız Gerekenler!

Popüler sosyal medya uygulaması

Popüler sosyal medya uygulaması olan Instagram’da gizli profil ya da profilin açık olması önemli değildir. Profiliniz kapalı olsa bile profil resminiz ve bio kısmı herkes tarafından görülmektedir. Bu yüzden ilk gireceği yer görülecek ilk yer sizin Instagram Biografinizdir. İyi bir biyografi sunmak istiyorsanız kişilerin size tutumu da fark edilecektir.

Instagram’da kendinizi tanımlamak için iyi bir biyografinizin olması gerekiyor. Bizde sizlere bu konu hakkında yardımcı olacağız. Profiliniz de nelerin olması gerektiği nelere dikkat etmeniz gerektiği konusunda sizlere bilgi vereceğiz. Instagram uygulamasının profilinde 160 karakter kadar yazı eklenme özelliği bulunmaktadır. Ancak bu özelliği abartacak şekilde kullanmamanızı tavsiye ederiz.

Profilinize kendinizi tanımlayacak şekilde kısa ve öz yazılar ekleyebilirsiniz. Instagram uygulaması da sizi tanımlayan yazıları farklı hizalandırma yapabilir. Yazıları ortalama işlemini gerçekleştirerek daha farklı bir görüntü elde edebilirsiniz. Ayrıca profilinize size ait olan bağlantı eklemesini gerçekleştirebilirsiniz.

Size ait olan Website YouTube kanalı Twitter hesaplarına ait link adresi ekleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Bu durumu gerçekleştirmek için de Ayarlar Hesap Düzenle kısmı üzerinden link ekleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Eğer işleme sahibi iseniz işletme profili oluşturmanız gerekecektir. Instagram profilinize birçok link eklemek istiyorsanız da “linktr.ee” adresi üzerinden ücretsiz hesap oluşturarak ihtiyacınız olan tüm linkleri kullanabilirsiniz. Son olarak profil resmi küçük olduğu için sizi gösterecek size ait olan havalı bir resim eklemeniz daha da iyi olacaktır.