Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Instagram’da Kaybolan Fotoğrafları Kurtarma

https://mobil13.com.tr/author/manager
Bu yazımızda sizlere Instagram’da

Bu yazımızda sizlere Instagram’da kaybolan fotoğrafların ne olduğundan bahsedeceğiz. Snapchat’de olan bu durum aynı zamanda Instagram’da da karşımıza çıkmaktadır. Snapchat ve Instagram’da kaybolan mesajlar kaybolan fotoğraflar ya da gizli fotoğrafları gönderdiğiniz kişiye gönderdiğiniz fotoğrafları görebilirsiniz.

Instagram Kaybolan Fotoğraflar

Instagram’a yeni gelen özellik sayesinde sizin silmediğiniz ortadan kaybolan fotoğraflarınız olmaktadır. DM üzerinden gönderdiğiniz fotoğraflar belli bir süre sonra kaybolmaktadır. Direct mesaj olarak gönderilen fotoğraflar birkaç tıklanmanın ardından ortadan kayboluyor. Hatta en fazla iki tıklanma ardından fotoğrafların silindiği söyleniliyor.

Instagram’da Kaybolan Fotoğraflar Kurtarılabilir mi?

Eğer kaybolan fotoğraflarınızı kullanmak istiyorsanız uygulamayı açıp parmağınızı sağ tarafa kaydırın daha sonra kamera özelliğini kullanmak için açın. Çekmiş olduğunuz fotoğraf ya da videoları ok işareti ile seçmiş olduğunuz kullanıcıya atabilirsiniz. Sadece fotoğraf ve video değil aynı zamanda mesajları da bu yöntem sayesinde gönderebilirsiniz.

Instagram direct mesaj ile göndermiş olduğunuz gizli video mesaj ya da fotoğraflar karşı tarafa gelen mesajları direct mesaj alanında görebilirsiniz. Bu alanda gelen mesajları fotoğrafları videoları hikâye alanında olduğu gibi belli bir süre sonra kaybolmaktadır.

Ekran görüntüsü alarak fotoğrafları kurtarabilirsiniz. Ancak ekran görüntüsü aldığınız zaman karşı tarafa bildirim gittiğini de belirtelim. Bu özellik belki çoğu kişi tarafından sevilmemektedir fakat fotoğraflar atıldıktan sonra açtığınız zaman kaybolması üçüncü kişilerin gönderileri görmemesine sebep olur. Bu özellik de bu yüzden birçok kişi tarafından beğenilmektedir.