Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Instagram’da seçili kişiler ile hikaye gösterimi

Instagram’da yakın arkadaşlar özelliği

Instagram’da yakın arkadaşlar özelliği nasıl kullanılır? Instagram’da seçtiğiniz kişilere hikayeler nasıl gösterilir? İşte tüm detaylar..

Instagram‘ın kısa süre önce hayatımıza kattığı yakın arkadaşlar özelliği nedir? Yakın arkadaşlar özelliği ile beraber hikayelerinizi artık yakın arkadaşlarınız ile paylaşabilirsiniz. Bundan böyle hikaye paylaşırken hem hikaye gönderme hemde yakın arkadaşlar gönderme özelliğini göreceksiniz. Peki bu ne demek oluyor?

Instagram getirmiş olduğu yeni özellik ile beraber kişilerin tüm takipçilerine özel ve yakın arkadaşlarına özel hikaye paylaşmasına olanak sağlıyor. Düşünelim ki arabada snap çektiniz bunu tüm takipçilerinizle paylaşabilirsiniz. Ancak arabayla ailenizin haberi yokken snap çeker atarsanız aileniz de göreceği için sıkıntı olabilir. Bunun için yakın arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Yakın arkadaşlar ile hikaye paylaşma

Yakın arkadaşlarınızla hikaye paylaşmak için hikaye menüsüne girip yakın arkadaş listesini düzenlemeniz gerekiyor. Bunun için sağ üst kısımda üç nokta menüye veya ayar çarkına dokunun. Ardından Yakın arkadaşlar sekmesine dokunun. Şimdi ise listeyi düzenle diyin.

Bu listede yakın arkadaşlarınızı ekleyin ve sadece hikayelerinizi bu seçtiğiniz kişiler görecektir.