Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Instagram’da Toplu Takipçi Nasıl Silinir?

Popüler olan Instagram uygulaması

Popüler olan Instagram uygulaması sayesinde yeni özellikler  hayatımıza girmeye devam ediyor. Güncellemeler ile gelen farklı özellikler gelerek kullanıcı memnuniyetini arttıran Instagram takipçilerini düşünerek güncellemelerini gerçekleştiriyor. Gelen güncellemeler ile güzelleşen Instagram uygulaması bazen de canımızı sıkabiliyor. Bazı içerikleri desteklememesi kullanıcılar için sıkıntı oluşturuyor. Bunlardan biri de Kullanıcı sayısında olan artıştır. Bu artış sonucu Instagram uygulamasının güvenliğini daha da arttırıyor ve bazı durumlar daha da sıkılaşıyor. Bu yazımızda da Instagram uygulamasında toplu takipçi silme işlemininin nasıl olduğu konusunda yardımcı olacağız.

Instagram uygulamasında gelen şikayetlerin arasında toplu takipçi silme işleminin yer almamasıdır. Silmek istediğiniz takipçilerin sayısı fazla ve bu kişilerle tek tek uğraşmak istemiyorsanız toplu silmenin nasıl olacağı konusunda yardımcı olacağız. Hesabınızda takipçi sayısını arttırmak için bot hesaplar yer alabilir. Bot hesaplar canınızı sıkabilir ve toplu bir şekilde bu hesapları silmek isteyebilirsiniz. Instagram’da takipçi arttırma amacıyla alınan hesaplar spam tarafından basılmanıza da neden olabilir.
Instagram uygulamasında takipçi sıfırlamak için bir alan yer almamaktadır. Fakat özel uygulama indirerek takipçi sıfırlama işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Toplu takipçi silme işlemini gerçekleştirmek için Cleaner-for Instagram Clean it UpMass Unfollow & Unlike & Repost ve Cleaner for IG iOS uygulamalarını indirebilirsiniz. Bu uygulamaları indirerek kurulumu gerçekleştirip daha sonra takipçi silme işlemini oluşturabilirsiniz. Uygulamaları indirmeden önce indiren kişilerin ne tarz yorumda bulunduğunu dikkate almanızı tavsiye ederiz.