Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Instagram’da Videolarımızı Kim İzliyor?

https://mobil13.com.tr/author/manager
Instagram dünyada hemen hemen

Instagram dünyada hemen hemen herkes tarafından kullanılmakta ve oldukça popüler bir uygulama. İnsanlar sevdiği şeyleri duygu düşüncelerini ve birbirinden güzel fotoğraflarını bu platformda yayınlayabiliyor. Bunların yanı sıra videolarını da yayınlıyorlar. Ancak yayınladıkları videoları kimlerin izlediğini merak ediyorlar. Instagram’da videolarımızı kimler izliyor?

Ne yazık ki instagram size videonuzu kimlerin izlediğini göstermiyor. Bir videoyu bir kişi kaç kez izlemiş bunu da göremezsiniz. Eğer profilinizde farklı farklı videolar mevcut ise ve bir kişi ikisine de bakmış ise siz bunları görebilirsiniz. Eğer siz instagram hikayenize video atarsanız bu hikayedeki videoyu kimlerin izlediğini görebilirsiniz. Ancak 24 saatin sonunda hikayenizi izleyen kişiler gösterilmez sadece kaç kişinin izlediği gösterilir.

Grup sohbetlerinde veya özel instagram direct mesajlarında ise sohbette attığınız videoları kimlerin izlediğini veya özel sohbette videonuzu karşı tarafın izleyip izlemediğini anlayabilirsiniz. Eğer instagram hesabınızda ciddi verilere ulaşmak istiyorsanız instagram hesabınızı işletme hesabına çevirmeniz gerekir. İşletme profili ile daha geniş bir yelpazede bilgiler elde edebilirsiniz. Bu analizleri üçüncü taraf uygulamalarla yapmak için size önereceğimiz uygulamalar ise ‘iconsquare ve union metrics’ uygulamalarıdır.