Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Instagram’ın Yayınlarda Kelime Sınırı Var mı?

https://mobil13.com.tr/author/manager
Popüler sosyal medya uygulaması

Popüler sosyal medya uygulaması olan Instagram’da kelime sınırı olup olmadığını sizlere açıklayacağız. Instagram uygulamasında yapmış olduğunuz paylaşımın altına bazen uzun bir şeyler yazmanız bazı şeyleri tanıtmanız gerekebilir. Bazen bir söz açıklama yemek tarifi konu anlatma tanıtma iş açıklaması gibi durumlardan dolayı kelimeleriniz fazla olabilir ve bunun bir sınırının olup olmadığını merak edebilirsiniz.

Instagram yayınlarda kelime sınırı var mı? akıllarda olan bu sorunun cevabı ise evet. Instagram yayını başına 2.200 karakterlik bir sınırlama bulunmaktadır. Bu da 300-400 kelimeye eş değerdir. Ancak bu kelimenin hepsini kullanmanızı tavsiye etmeyiz. Sosyal medya kullanıcıları genelde daha az kelimeye sahip olan gönderileri dikkate alır. Açıklamanızı en az kelime ile paylaşmanızı tavsiye ederiz.

Instagram uygulamasında aynı zamanda 20 kişi etiketi 30 hashtag saatte 350 beğeni biyo başına bir köprü limiti yazı başına 10 söz biyo başına 150 karakter altyazı için 125 karakter ve 10 resim gibi sınırlaması bulunmaktadır. Bu sınırları isteseniz de aşamazsınız. Aşmamanızı da tavsiye ederiz. Takipçileriniz ile aranızı iyi tutmak istiyorsanız paylaşımlarınız ile sıkmamanızı tavsiye ederiz.

Yapılan uzun paylaşımları yani 300-400 kelimelik olan paylaşımları birkaç kişi dışında kimse ciddi bir şekilde okumaz sıkılır. Bu yüzden paylaşımlarınızı kısa ve net bir şekilde gerçekleştirin. Bu yazımızda sizlere Instagram yayınlarında kelime sınırları konusunda bilgi verdik. Bu konu üzerinden merak ettiğiniz soru ve görüşlerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.