Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Instagramınızı Tik Tok’a Nasıl Eklersiniz?

https://mobil13.com.tr/author/manager
Instagram kısa video hikayeleri

Instagram kısa video hikayeleri yapma konusunda sınırlı seçeneklere sahip. bu yüzden kullanıcılar başka uygulamalara yöneliyor. TikTok’ta yalnızca bu amaç için tasarlanmış bir uygulamadır. Akıllı telefonunuzu kullanarak kısa videolar kaydetmenize ve düzenlemenize ve deneyimi tamamlamak için en sevdiğiniz şarkıları eklemenize olanak tanır. Uygulamanın 70 milyon günlük kullanıcısı olan bir milyara yakın kullanıcısı var. Peki instagram hesabınızı TikTok’a bağlamak ister misiniz?

Instagram Hesabınızı TikTok’a Ekleyin
1. TikTok’u açın ve sağ alt köşedeki profil simgesine dokunun.
2. Profili Düzenle düğmesine dokunun.
3. Instagram Ekle’yi seçin.
4. Açılan pencereyi kullanarak Instagram’ınıza giriş yapın.
5. Yetkilendir’i seçin.
Instagram hesabınız artık TikTok’unuzla bağlantılı. Artık videolarınızı uygulamalar arasında geçiş yapmak her videoyu ayrı ayrı kaydetmek ve yüklemek zorunda kalmadan doğrudan Instagram’da paylaşabilirsiniz.

YouTube Ve TikTok’u Bağlayabilir Miyiz?
YouTube ve TikTok hesaplarınızı bağlamak da mümkündür. Süreç Instagram ile aynıdır ancak üçüncü adımda Instagram’a dokunmak yerine YouTube’a dokunun. Instagram örneğindeki gibi sonraki adımları tamamlayın; YouTube hesabınız artık TikTok’unuza bağlanacaktır.

TikTok’tan Instagram’a Videolar Nasıl Yüklenir?
1. Önce videoyu TikTok’ta düzenleyin ve cihazınıza kaydedin.
2. Ardından tarayıcınızda ‘Videoyu Yeniden Boyutlandır’ aracını açın. Bu çevrimiçi bir araçtır dolayısıyla indirme veya yükleme yoktur.
3. Videonuzu yükleyin ve yayınlamak istediğiniz platform olarak Instagram’ı seçin. Araç videonuzu sitenin önerilen boyutlarına uyacak şekilde yeniden boyutlandıracaktır.
4. Yeniden boyutlandırmayı başlatmak için Dışa Aktar düğmesine tıklayın.
5. Her şey bittiğinde videonuzu MP4 formatında indirin ve Instagram’da yayınlayın.

Bazı kullanıcılar TikTok biyografilerine bir bağlantı eklemeyi tercih edebilir böylece diğerleri web sitelerini veya sosyal medya sayfalarını hızlı bir şekilde ziyaret edebilir. yani biyografinize bağlantı ekleyebilir birçok kullanıcıya ulaşabilirsiniz.