Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İnternet Altyapı Sorgulamayı Nasıl Yaparız?

Eğer kullandığınız internetten memnun

Eğer kullandığınız internetten memnun değilseniz ya da evinize yeni internet bağlantısı bağlatmayı düşünüyorsanız bulunduğunuz semtin sokağın internet bağlantısını destekleyip desteklemediğini öğrenmek adına başvuru yaptığınız internet firmasının müşteri hizmetleri arayarak ya da firmanın internet sitesine girerek öğrenebilirsiniz. Bizde sizler için internet altyapısını öğrenmeniz linkleri biraraya topladık.

Türk Telekom (TTNET) Altyapı Sorgulama
444 1 444 numarasını arayarak ya da https://kapsamaharitasi.turktelekom.com.tr/ adresine giderek altyapı ile ilgili bilgi alabilirsiniz.

Vodafone Altyapı Sorgulama
Gsm operatörlerinin sunmuş olduğu ‘evde internet’ altyapısını öğrenmek için arayarak ya da https://www.vodafone.com.tr/evde-internet/home adresine giderek bilgileri doldurarak size kısa mesaj atmalarını ve bilgi almanızı sağlayabilirsiniz.

Millenicom Altyapı Sorgulama
İster 0850 433 04 03 numarasını arayıp müşteri hizmetlerine bağlanarak ister https://www.milleni.com.tr/fiber-nerede adresine giderek altyapıyı öğrenebilirsiniz.

SuperOnline Altyapı Sorgulama
https://www.superonline.net/internet/fiber/nerede adresinden ya da 0850 222 0 222 numarasını arayıp müşteri hizmetlerine bağlanarak altyapı sorgulama işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Turksat Kablonet Altyapı Sorgulama
Turksat Kablonet altyapı sorgulamak için https://www.turksatkablo.com.tr/internet-SSS adresine gidin ya da 0850 804 4444 numarayı tuşlayarak altyapı bilgilerini öğrenebilirsiniz.