Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İnternet Geçmişimi Nasıl Görebilirim?

https://mobil13.com.tr/author/manager
Teknolojik çağ ile beraber

Teknolojik çağ ile beraber artık internet kullanımı da yaygınlaştı. Günümüzde ki hemen hemen herkes artık internet kullanımına başladı. İnternetin bizlere sağladığı bilgilere çabuk ve hızlı bir şekilde erişme müzik dinleyerek film video izleyerek eğlenceli vakit geçirme sosyal iletişim siteleri sayesinde arkadaşlarınızla iletişim kurma gibi bir çok fayda sağlamaktadır.

İnternetin pek çok özelliğe de mevcuttur. Bu özelliklerden birisi de silinen internet geçmişlerinizi görüntülemektir.İnsanlar pek çok sebepten dolayı internet geçmişlerini görüntülemek isteyebilirler. Bu sebepten dolayı bu konu ile alakalı pek çok araştırma yaparlar. İşte bu yüzden bugün sizlere İnternet geçmişinizi görüntülemenin en basit yolundan bahsedeceğiz.

İnternette bulunan web.archive.org adresine girmeniz gerekmektedir. Bu adrese girdiğiniz takdirde yıl/gün/ay şeklinde internette hangi aramaları yaptıysanız karşınıza çıkacaktır. Ayrıca belirtmemiz gereken bir diğer husus da bu internet sitesinin uygulamasının da olduğudur.

Apple kullanıcısıysanız “App Store” dan Android kullanıcısıysanız “Play Store” dan bu uygulamaya ulaşarak cihazınıza indirip rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Bu konu ile alakalı soru ve görüşlerinizi yorum aracılığıyla bizlere iletebilirsiniz.