Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İnternet Hızı Telefonların Durum Çubuğunda Nasıl Gösterilir?

İnternet ağı kullanıcıları memnun

İnternet ağı kullanıcıları memnun etme konusunda çıtayı çok yukarılara taşıyan bir platform. Her geçen gün yeni insanların katılımıyla birlikte milyarları aşan kitle kendisiyle beraber bir sektörü de getirmiş oluyor. Zira insanların yoğunlukla ilgi gösterdiği yerler her zaman ekonominin endüstrinin pazarlamanın reklamın da yeri olmuştur. Yepyeni mesleklerin hayatımıza girmesiyle birlikte yine kullanıcıları memnun etmeye yönelik çalışmalar yapılıyor. Firmalar ve kişisel geliştiriciler çalışmaları sonucunda en iyi ürünü ve hizmeti sunarak pastadan pay alıp bu payı da arttırmanın peşindeler. Elbette diğer tüm çalışma sahaları gibi internette de varlıklarını sürdürmeleri hiç kolay değil. Üretimden veya hizmeti sunuştan ziyade öncelikle doğru piyasa analizleri ve kullanıcı talepleri dikkate alınarak plan yapılmalı. Eğer insanların ihtiyaç duyduğu ilgi gösterdiği noktalara değil de kendi yapınıza uygun çalışmaları sürdürürseniz mutlaka işin sonu zararla bitecektir. Ancak geniş kullanıcı kitlesinden dolayı aslında ele alınacak birçok alan da mevcut. İnternet hızı sorunlarından tutun da oyunlara kişisel isteklere yönelik yazılımlar aksesuarlar ve benzeri bir sürü beklenti halen cevabını bulamamış durumda. En basitinden kişiselleştirme işlemleri için fayda sağlayan herkesin kendisine özel bir cihaz oluşturabilme imkanını doğuran uygulamalar yöntemle çok seviliyor. Durum çubuğu düzenlemeleri de başında gelmekte. İnternet hızı verilerini de yine durum çubuğunda görüp ekstra bir işlem yapmadan bilgileri görmek isteyenlerin sayısı da az değil.

Halihazırda internetin getirilerinden söz ederken elbette dünyayı nasıl evrenselleştirdiğini de görüyoruz. Global bir köyden bahsediyoruz adeta. Kısacası bu dünyada kaç milyar insan varsa en azından yarısına kadar ulaşma imkanınız var. Pazarlamacılar söylediğimiz durumun farkındalığına ulaşınca artık sosyal ağlara platformlara ağdaki önemli yapılara ulaşmaktalar. Buralarla işbirliği sağlanıp sonrasında ürünler hizmetler pazarlanabiliyor. Kişiler de yine sevdikleri alanlarda gezinti okuma oyun oynama gibi aktivitelerde bulunurken ilgi alanlarıan yönelik reklamlarla ürünlerle karşılaşıyor. İnternet hızı mesela yavaş olduğunda rahatsızlık duyanlar ağ servislerinin merkezlerinin sayfalarında gezinmeyi severler. Eğer kendilerine uygun bütçelerini sarsmayacak paketler kampanyalar bulurlarsa da severek alabiliyorlar. Önceki paragrafta ifade etmeye çalıştığımız örneğin telefon kılıfları aksesuarlar da çok satanlardan. Sanal boyutta cihazların içerisindeki temaları durum çubuğunu işleyişin görünürdeki kısmını düzenlemek ve değiştirmek isteyenler de var.

Akıllı Telefonlardaki İnternet Hızı Durum Çubuğunda Nasıl Gösteriliyor?

3. parti programlar her teknolojik cihazda işimizi görüyor. Platformların özelliklerine uygun üretilen ve çoğu zaman da ücretsiz biçimde edinebileceğimiz uygulamaları kullanmadan tadı çıkmıyor. Bazen oyun oynarken bazen sohbet ederken seçtiğimiz yazılımlar uzun sürelerde sorunlarımıza spesifik taleplerimize de yanıt veriyor. İnternet hızı bilgilerini durum çubuğu üzerinde gösterme de yine yazılımların işlevselliği neticesinde gerçekleşiyor.

internet-hizi-gostergesi

Internet Speed Meter uygulaması internet hızı göstergesi alternatifleri arasında severek kullanılanlardan. Google Play Sotre’dan ücretsiz indirilirken kişilerin yazdığı yorumlarda da çoğu zaman pozitif geri dönüşler almış.

[appbox googleplay com.glitter.internetmeter]

Yüklemeyi gerçekleştirip kullanmaya başladığınızda Settings yani Ayarlar bölümünden aslında fonksiyonel yapısını da göreceksiniz. Sadece hızı çubuğa yansıtmanın dışında ekstra özellikleri de bulunuyor. Eğer beğenmediğiniz ve hoşunuza gitmeyenler olursa buradan kapatmak da mümkün.