Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İnternet Olmadan Oynamak İçin En İyi 30 Çevrimdışı iPhone Oyunları

Bu kılavuzda en iyi

Bu kılavuzda en iyi çevrimdışı iPhone oyunlarının bir listesini paylaşacağız. İnternet bağlantısı olmadan iPhone iPad veya iPod touch’ınızda oynayabileceğiniz eğlenceli oyunlar . Günlük metroya gidip gelmek uçmak ya da ormanda el değmemiş bir yerde bir tatil yapmak için bu oyunların WiFi erişimine ihtiyacı yok. İnternet bağlantınız veya cep telefonunuz yoksa bu heyecan verici oyunları yine de oynayabilirsiniz.

Bugünlerde hemen hemen her mobil oyun çalışması için bir tür veri bağlantısına ihtiyaç duyuyor. İşte Pokémon GO yeni canavarlar yaratıyor. PUBG’da savaşmak için internete ihtiyacınız var ve Clash of Clans köyünü yükleyen de bu. Ve çoğu WiFi ya da verilere ihtiyaç duyarken çevrimdışı çalışabilecek diğer bağımlılık yapan oyunlar da var.

Çoğu akıllı telefon sahibinin hücresel veri planı var ve çoğu yerde 4G LTE alıyor. Ancak her zaman durum böyle değil. Bu oyunlar çocuklar için verdiğiniz bir veri planı olmadan iPad kullanıcıları veya eski iPhone için mükemmeldir.

En İyi Çevrimdışı iPhone Oyunları

İnternet olmadan Fallout: Shelter veya Grand Theft Auto gibi eğlenceli oyunlar oynayabilirsiniz. Veya Kraino Minecraft Altos Adventure ve daha fazlasının tadını çıkarın. Bu Solitaire Plants vs Zombies Bejeweled Angry Birds oyunlarının tümü ve Subway Surfers gibi popüler oyunlara ek olarak.

Bununla birlikte listemiz muhtemelen hiç duymadığınız veya çevrimdışı çalıştığını bilmediğiniz harika oyunlar da içermektedir. Kesim İpi Badlands Ölü Tetik 2 Jetpack Joyride Pac-Man 256 Crashlands veya Komik Balıkçılık dahil. Toplamda kesinlikle keyif alacağınız 20 oyun bulduk. Herkes için küçük bir şeyimiz olduğundan emin olmak için her türden başlıklar ekledik.

Her oyun hakkında bilgi ve bunları indirmek için linkler aşağıdaki slayt gösterimizde. Bunların belirli bir düzende veya türde olmadığını unutmayın. Sizin için ilginç olan şeyleri seçin ve bugün veya bir sonraki tatilinizde deneyin. En iyi çevrimdışı iPhone oyunlarıyla bu listeyi yıl boyunca sürekli güncelleyeceğiz.

Minecraft

Listemizdeki ilk oyun bugün hala inanılmaz popüler olduğu için söylenmeden sürüyor. Minecraft hala her yerdeler. Oyun her gün farklı platformlarda milyonlarca insan tarafından zevk alıyor.

“Cep Sürümü” adı verilen mobil versiyon kızımın evden her çıktığımızda hemen hemen oynadığı oyun. İnternet bağlantısı olmadan mükemmel çalışır ve ilerlemenizi ve tüm dünyayı yerel olarak iPhone veya iPad’inize kaydedebilirsiniz.

Arkadaşlarınızla kurmak için çok oyunculu oyunlara katılamayacağınızı unutmayın. Hepiniz aynı uçakta veya araba yolculuğunda yerel bir ağda değilseniz. Bu oyun tanıtım gerektirmiyor. İndirin bir dünya oluşturun ve hayal edebildiğiniz her şeyi yapın. İmkanlar sonsuzdur.

Fallout Shelter

Milyonlarca sevilen başka bir oyun ise Fallout Shelter. Hala en popüler konsol oyunlarından biri. Oyuncular yüzlerce saat boyunca zevk alabilir ve her dakikasını sevebilirler.

Bahse girerim herhangi bir fanın muhtemelen cep telefonunda Fallout: Shelter oynadığı söylenebilir. Ama WiFi olmadan çalıştığını biliyor muydun? Bu uçakta tadını çıkarmak için mükemmel bir oyun. Fallout Shelter köy inşa edip herkesi mutlu ettiği SimBuilder oyunlarına benzer. Ancak bu dünya yıkıldıktan sonra bir yeraltı sığınağında gerçekleşir. Popüler konsol oyununa benzer ancak birçok yönden açıkça farklıdır. Tüm söylenen ve yapılan Fallout Shelter herkesin zevk alabileceği son derece popüler bir mobil oyun.

Monument Valley

Monument Valley’i severim. İnsanların hem Android hem de iOS’ta sevdiği ödüllü bir oyun. Ayrıca Monument Valley 2’yi tavsiye ediyoruz. Grafikler aynı anda basitken net keskin ve güzel.

Aynı zamanda sizi strese sokacak ve sakinleştirecek bir bulmaca çözme oyunu. Bu uçarken gerginseniz veya sadece zaman geçirmek istiyorsanız rahatlamak için harika bir yoldur. Aslında stresli değil ama her seviyede yenmek isteyeceksiniz. İmkansız mimarileri yönetin ve yavaş ama kesin bir şekilde prensesin eve dönüş yolunu bulmasına izin verin. O zaman sen kazandın.

Son hafızada herhangi bir oyundan daha fazla ödül kazandı ve iyileşmeye devam ediyor. İkinci sürümün büyük hayranlarıyız ancak seyahat ederken hala orjinalini çalıyorum.

Cut The Rope

Birçok insanın gerçekten zevk aldığı ya da birkaç yıl önce yaptığı bir başka oyun ise Cut The Rope. Her yaştan insan için eğlenceli ve en son sürüm henüz en iyilerinden. Çocuklar bu oyunu çok severler ancak küçük olanlar biraz sinirlenebilir ve yardıma ihtiyaç duyabilir.

Birden fazla oyun çıkardılar ve Cut The Rope: Zaman Yolculuğu benim yeni favorim. Oyun mekaniği bir patlama ve grafikler de oldukça sevimli. Küçük Om-Nom çocuğu eski aile üyelerine şekerlerini beslemek için yardımınızla zamanda geriye yolculuk yapıyor. Sanırım buna bir puzzle oyunu diyebilirsin ama gerçekten emin değiliz. Sadece WiFi olmadan çalıştığını ve sizi eğlendireceğini biliyorum. Evet Crashlands’ı da dene.

Grand Theft Auto

Kim bazı eski moda Grand Theft Auto’yu sevmiyor? PC veya konsolda Grand Theft Auto franchise hayranıysanız neden onları iPhone’da çalmıyorsunuz? Neyse ki bizim için Rockstar Games dördü veya beşini mobil cihazlara taşıdı. Ve daha da iyisi çoğu internet veya WiFi olmadan çalışıyor. Evden çıkmadan önce veya internete sahip olduğunuz yerden önce büyük oyun dosyalarını indirmeyi unutmayın. Bunları önceden indirmelisiniz.

Grafikler konsol sürümleriyle aynı olduklarını ve kontrollerin de fena olmadığını göz önüne alarak gerçekten çok iyi. Çoğu sözde Bluetooth denetleyici desteği yok. Vice City San Andreas ve diğerlerini deneyin ya da hepsini indirin.

Çok fazla yer kaplıyorlar ancak önce indirirseniz bir yolculuğa çıkarken veya bir uçuş sırasında saatlerce şehirlerde tahribata yol açabilirsiniz. Arkadaşça bir hatırlatma olarak bunlar çocuklar için en iyi oyun değil.

Alto’s Adventure

Şimdi Grand Theft Auto’dan tamamen farklı bir şey için. Henüz denemediyseniz Alto’nun Serüveni oyna. Orijinali veya ikincisi Alto’nun Odyssey’i.

Bu oyun basitçe söylemek gerekirse bir patlama. Alto bitmeyen bir koşucu yandan kaydırma oyunudur ve çabucak bağımlısı olacağınız bir oyun. Bunu New York City’e seyahat ederken kullandım ve yapabildiğiniz zaman oynamanızı öneririz.

Madeni para toplamaya ve güzelce hazırlanmış bir dünyada Llama’dan kaçmaya çalışan sonsuz bir snowboard yolculuğuna çıkacaksınız. Grafikler ne kadar basit göründüğü göz önüne alındığında oldukça şaşırtıcı. Sözümüzü söyleme kendin dene. Grafik ve müzik tek başına indirmeye değer.

Ridiculous Fishing

Gerçek hayatta balık tutmayı sevmeseniz bile bu oynamaya değer bir oyun. Gülünç Balıkçılık bu eşsiz rahat sanat eserine eğlenceli bir oyuna ve ebeveynlerin ve çocukların zevk alacağı zekâya sahiptir.

Eski 8 bit tarzı göz önüne alındığında bu oyun harika grafiklere ve seveceğiniz mükemmel bir film müziğine sahip. Billy the Fisherman ile birlikte takip edin ve internete sahip olmadığınız zamanlarda bile bu klasik oyunun tadını çıkarın.

Plants vs. Zombies 2

PvZ zamana karşı durduran bir oyundur. İster Facebook’ta ister bilgisayarda ister iPhone ve iPad’inizde oynatabilirsiniz. Aynı eğlenceli ve bağımlılık yaratan bir deneyim.

Zombies 2 vs Plants Google’ın Android’de WiFi’i olmayanlar için kendilerinin önerdiği ilk oyundur. Sonuç olarak iPhone kullanıcıları için bir araya getirdik.

Eğer bu oyunu daha önce hiç oynamadıysanız son 5 yıldır nerede olduğunuzu bilmiyoruz. Amaç bahçenizi çimlerin içinde yürürken gelen zombilere karşı korumaktır. Seviyenize yardımcı olacak saldırmaya çalışırken zombileri vuracak kiraz bombaları ve daha birçok şeyi yapacaksınız. Eğlenceli bağımlılık yaratan aynı zamanda zombilere karşı koştuğunuz ve her şeye yeniden başlamak zorunda olduğunuzda sinir bozucu. Her iki şekilde de bu seyahat ederken benim Go-Go oyunlarımdan biri.

Kraino

Aynı zamanda hem eğlence hem de nostalji arıyorsanız Kraino’ya bakın. Evet bu yeterince yaşlandıysanız çocukluğunuzdaki aynı oyundur. Bu orjinal “platform” tarzı oyunlardan biridir ve bir patlama.

En azından geçmişten bir patlama. Mobil versiyonda sadece altı seviye alırken hepsi oynamaya değer. Sıkıldığınızda oyun almak ve oynamak kolaydır ve internet olmadan çalışır. Bazı kontrol noktalarından geçin sonra patronla savaşın.

Bejeweled

Bu oyun asla ölmeyecek (Angry Birds ve Candy Crush gibi) ve milyonlarca insan için go-go oyunu olmaya devam ediyor. Büyükannem dinsel olarak oynuyor ve tek değil.

Bejeweled bir zamanlar Facebook’un her yerinde milyonlarca bağımlı olan klasik bir ünvandı. Ve yeni benzersiz veya özel bir şey olmasa da çılgınca popüler ve seyahat için mükemmel. Herkesin sevdiği klasik versiyonu veya yeni Bejeweled Blitz’i oynayabilir ve becerilerinizi gerçekten test edebilirsiniz.

Smash Hit

Smash Hit internet olmadan oynamak için sadece eğlenceli bir oyun değil aynı zamanda en iyi genel ve 2016’nın en addicting oyunları için listemize girdi. Evet biraz eski ama yine de harika bir oyun. Ve bunun nedeni eğlenceli rahat bağımlılık yaratan ve zorlayıcı. Açıklamak zor ve resim pek söylemedi ama sadece bu oyundan gerçekten zevk alacağınızı biliyorum.

Bir internet bağlantısına ihtiyacınız olmayacak ve kısa sürede seviyeden sonra camın üstünden ve çarpma seviyesinden geçeceksiniz. Sonsuza dek ilerleyen Temple Run veya Subway Surfers’ı düşünün. Sadece bununla birlikte daha zor seviyelere ilerledikçe camları ve diğer nesneleri toplara atarsınız. Açıklaması zor ama bana güven. Bu oyunu oynamak isteyeceksiniz.

NCIS: Hidden Crimes

Benim gibiyseniz ve televizyondaki tüm saçma CSI ve NCIS programlarını seviyorsanız en son NCIS: Ubisoft’tan Gizli Suçlar’ı indirmek isteyeceksiniz.

İlk ipucunu ararken Gibbs Abby ve tüm mürettebata katıl. Bulduktan sonra tam olarak aradığınızı bulana kadar bir sonrakini aramanız gerekir. Eğlen suçları çöz şovdan gerçek anların tadını çıkar ve hatta bir NCIS ajanı ol.

Cinayet ve casusluk suçlarını araştırın ancak dikkatli olun uygulama içi satın alma işlemlerine gerçekten hızlı bir şekilde birkaç dolar harcayacaksınız. Oyun başlangıçta ücretsizdir ancak ek içerik ve daha fazla bölüm için ödeme yapabilirsiniz ve muhtemelen ödeyeceksiniz. Çok eğlenceli. Bu oyun çevrimdışı çalışıyor bu yüzden bir dahaki sefere seyahat ederken bir dene. Sadece seni korkutmasına izin verme.

Subway Surfers

İşte başka bir klasik. Subway Surfers TempleRun’a benzeyen sonsuz bir koşucudur ve daha önce gördüğünüze eminim. Ya da zaten oynayın. Yaklaşan metro trenlerinden kaçarken olabildiğince hızlı koşar ve koşarsınız. Size geliyorlarsa veya pistlerde durdularsa onlardan kaçınmanız gerekir. Ya da bir trenin üzerinden atlayıp yol boyunca bazı güçlendirmeler kazanın. Bu başka bir eski oyun ancak harika çevrimdışı çalışan bir klasik.

Bu basit bir oyun ama saatlerce süren eğlenceli ve her yaştan çocuğun zevk alabileceği kadar kolay. Subway Surfers çocukları sakin bir havada sakin ve eğlenceli tutmak için mükemmeldir. Trenlerden kaçarken gerçek sörf için yeni bir Hover-boardu bile var. Henüz oynamadıysanız bunu kesinlikle tavsiye ediyoruz.

Pac-Man 256

Sıradaki PAC-MAN. Evet bu oyun hala buralarda ve hala oynamak çok eğlenceli. 2015 yılının sonlarında geliştiriciler mobil cihazlar için Pac-Man 256’yı piyasaya sürdü ve bu harika. 2018’de olduğumuzu biliyorum ama yine de seviyorum. Bu oyun yıllardır yıllardır sürüyor ve aynı temel kurallar geçerli. Giriş yapmasına gerek yok. Ve evet “aksaklık” a dikkat edin.

Pac-Man 256 2015 sonunda en yüksek puan alan oyunlardan biriydi ve hala bir yolculuğa çıkarken kesinlikle oynamaya değer. Bu internet olmadan bile gayet iyi çalışacak birçok harika oyundan biri.

Two Dots

Hiç İki Nokta duydunuz veya oynadın mı? Değilse denemek istersiniz. En azından bulmaca oyunlarından hoşlanıyorsanız. Dots basit tasarımıyla tonlarca ödül kazandı ancak heyecan verici ve bağımlılık yapıcı bir oyun. Seni emecek bu yüzden dikkatli ol.

Two Dots ödüllü oyun “Dots” un halefidir. Bir noktayı diğerine bağlayın olasılıklar sonsuzdur. Bu bağlı noktaları seviyeler geçmek için kullanacak ve her türlü eğlenceli aktiviteyi yapacaksınız. Açıklaması zor ama bana güven bu oyunu indir. Oynamak ömür boyu ücretsiz ve hızlı indirmeye değer. Ancak güçlendirici kutular son zamanlarda benim için mahvetti.

Sims

Sims’i unutamayız. Bu çocukluklarında birçok insanın oynadığı oyunlardan biridir. Ve eğer bir Millenial iseniz şimdi hepimizin uğraştığı şeyden zevk alma şansınız.

Sims Free Play tam olarak göründüğü gibidir. Bir aile veya tüm bir mahalle oluşturmanıza olanak tanıyan tamamen ücretsiz (çevrimdışı) bir oyun. Orijinal “simülatör” oyunu. Bu sürümle yapabileceğiniz uygulama içi satın alımlarınız var ancak oyun oynamak için para gerektirmiyor. Yine de bir yerde para harcayacağından eminiz.

Öyleyse bir ev inşa et insanlarla doldur (sims) ve internet olmadan bile bu oyunun sunduğu her şeyin tadını çıkar. Bazı alışverişler siz çevrimiçi oluncaya kadar çalışmaz.

Stack

Nedenini bilmiyorum ama bu oyundan gerçekten hoşlanıyorum. Sonunda saatlerce eğlendirilmek istiyor ancak aynı zamanda bırakma noktasında hayal kırıklığına uğramak istiyorsanız bu sizin için. Cidden bu son derece bağımlılık ilginç bir oyun.

Oyun çok basit. En azından ilk başta. Temel olarak hepimizin çocukken oynadığı oyunlara benzer bir kulede blokları istiflemektesiniz. Aradaki fark blok ekranda ileri geri gider ve bunu zorlaştırır. Damlalarını tam doğru zamanlaman gerekecek. Grafikler güzel sesler düzgün ve oyun oldukça akıcı.

Her ne zaman bir bloğu tamamen mükemmel ve hizalı bir şekilde bırakmazsanız bir sonraki küçülür. Sonunda bulutlar kadar yükseğe yığılmış devasa bir kuleye minik bloklar düşürmeye çalışacaksınız. Gittikçe daha hızlı daha zorlayıcı ve sinir bozucu oluyor. Aptal ve çok ortalama geliyor ancak geliştiriciler bu güzel zorlu ve eğlenceli bir oyun yaptı. Dünya rekoru için yarışabilir ya da sadece kendinizi eğlendirebilirsiniz. Nedenini bilmiyorum ama bu oyun bana endişe veriyor ve hoşuma gitti!

Dead Trigger 2

Dead Trigger 2 mobil cihazlar için en iyi nişancı oyunlarından biri. Birkaç yaşında olsa bile. PUBG değil ama olmaya çalışmıyor. Tonlarca misyon silah ve heyecanla zombi birinci şahıs nişancı. Bu oyun sadece son derece eğlenceli değil aynı zamanda grafikler çok etkileyici.

Zombi hazinelerinin peşinde koşan korkutucu ve stresli anlarla başa çıkabildiğiniz sürece Dead Trigger 2’yi seveceksiniz.

DT2 sürekli güncellenen ve çok oyunculu modda sürekli değişen bir oyun olsa da çevrimdışı çalışıyor. Beni şaşırttı az söylemek. Her güncelleme yeni içerik ekler böylece hiç bir zaman eğlenceniz tükenmez.

Şimdiye kadar Dead Trigger 2’nin 33’ün üzerinde benzersiz konumu veya seviyesi 55+ silahı 600 farklı oyun senaryosu ve sürekli güncellemeleri var. Cidden bu dönem en iyi çevrimdışı atıcılar biridir.

BADLAND

Dostum bu oyundan gerçekten hoşlanıyorum. Bu muhtemelen bu listedeki en sevdiğim oyunlardan biri. BADLAND sadece güzel harika ve eğlenceli bir oyundur.

Oynadığınız karakterin bir silueti ile ters çevrilmiş güzel grafiklere sahip. Arka planlar ve manzara herkesin takdir edebileceği güzel sanat eserleridir.

Oyundaki küçük siyah bulanık karakterlerden birini (veya düzinelerce) kontrol etmek için ekrana dokunun veya basılı tutun ve kötü alanlarda ilerleyin. Yılın oyunu en iyi grafik en iyi oyun ve diğer birçok ödül kazandı. Şey birkaç yıl önce oldu. İkinci versiyon da oldukça iyi fakat farklı bir geliştirici ekibi tarafından hazırlandı. Her iki durumda da her ikisini de indirin ve her yerden keyfini çıkarın. Pişman olmayacaksın.

Dream League Soccer

Günümüzde giderek daha fazla oyun geliştiricisi sürekli bir internet bağlantısı olmadan oyunların mükemmel olabileceğini fark ediyor. Diğerleri gibi Dream League Soccer da WiFi ile daha iyi% 100 gerekli değil.

Hala zorlu bir futbol (ya da futbol) liginde oynayabilir tüm mevsimin tadını çıkarabilir ve sürekli internete bağlanmadan takımınızı geliştirebilirsiniz. Evet başkalarıyla daha fazla seçenek zorluk yönetme aracı ve yarışma var ancak isterseniz kendi başınıza oynayabilirsiniz.

Altı bölüm ve yedi farklı kupa serisi var bu yüzden bir hayal ekibi kur biraz dayanıklılık kazan ve Dream League Dünya Kupasını kazan.

Merge Dragons

Yaz tatilimde kabine bir aile üyesi oyun oynarken telefonlarına atlamaya devam etti ve birkaç soru sorduktan sonra Merge Dragons’a bağımlı olduğunu öğrendim! İnternet olmadan oynayabileceğiniz eğlenceli ve heyecan verici bir iPhone oyunu.

Merge Dragons’ta bir adadaki küçük bir köyle başlarsınız ve sonunda onu şeylerle ve ejderhayla dolu gelişen bir alana büyürsünüz. Bulutların üzerindeki mistik bir toprak bulunduğunuz yerde öğeleri büyütmek daha büyük ve daha iyi ejderhalar yapmak ve daha fazlası için farklı unsurları birleştirmek ve karıştırmak.

Açıklaması zor ama görevler sihir köylüler ejderhalar ve bu oldukça heyecan verici oyunda her türlü mistik şeyler var. Tatile gidecekseniz veya oynamak için bir şeyler istiyorsanız bir deneyin.

Candy Crush

Burada benimle kal. İnternet olmadan Candy Crush oynayabileceğini biliyor muydun? Çoğu insan bunu anlamıyor. Oyunu indirip biraz evde oynadığınız sürece tatildeyken geri dönebilirsiniz.

Tek sorun fazla ilerleme kaydedememeniz ve özel bölümlerden bazıları aynı şekilde çalışmayacak. Bununla birlikte normal WiFi ve internet dünyasının dışındayken aslında Candy Crush oynayabilirsiniz.

Plague Inc.

Zombi kıyameti veya The Walking Dead tipi teması olan oyunların çoğu hayatta kalmaya çalışan insanlarsınız. Bu eğlenceli olsa da yüzlerce oyun gördük. Veba Inc tamamen farklı bir şeydir.

Bunun yerine vebadasınız ve amaç ölümcül virüsten kaçmaya çalışmak yerine insanları enfekte etmek ve yok etmektir. Her yerde veya seviyede mümkün olduğunca çok insanı enfekte etmeli ve öldürmelisiniz ki bu oldukça ilginçtir.

Oyunda bulaşıcı bir kullanıcı arayüzü eğlenceli grafikler ve ilerledikçe daha da zorlaşan zorlu seviyeler var. Yani oyunu indirin çevrimdışı veya tatile gitmek ve insan ırkının bütün kıtasını çıkarmak.

Football Manager 2018

Eğer büyük futbol hayranıysanız (Futbol ​​tamam) Football Manager 2018’i seveceksiniz. Hazır olduğunuz tüm favori kulüpler ile kendi takımınızı oluşturabilir ve yönetebilirsiniz. Herkesi döv suçunu topla ve biraz oyun için sahaya vur.

Football Manager Touch 2018 hemen hemen her cihazda çalıştığı için istediğiniz zaman istediğiniz yerde kazanabilirsiniz. Bunun iPhone Android veya PC olup olmadığı. WiFi olmadan bile takımını yönet.

17 ülke ve büyük liglerin tümü ile spordaki en büyük takımların patronu olabilirsiniz. Bugün bir deneyin.

Alto’s Odyssey

Alto’nun Odyssey’nin tanıtıma ihtiyacı olduğundan şüpheliyiz. Eğer öyleyse önce Alto’s Adventure’ı indirip oynamak istersiniz. Bunlar kayan kaydırmalı sonsuz koşu aksiyonu macera oyunudur. Evet bir araya getirilen birçok tür bu kadar bağımlılık yaratan şeylerin bir parçası.

Bu unvanların her ikisi de bir ton ödül kazandı ve oynamak inanılmaz derecede eğlenceli. Alto’nun Odyssey’i Adventure’ın arkasındaki bütün fikri değiştiriyor ve sizi yeni bir dünyaya götürüyor. Hala eğlenceli heyecanlı ve aynı zamanda zorlu. Dağların ve çöl manzaralarının tepelerindeki bu sonsuz kumlama yolculuğunun tadını çıkarın. Bazı öğeler ilk önce WiFi gerektirir ancak bir kez oyununuz olduğunda ve bunu her yerde oynayabileceğiniz her şey.

Crossy Road

Sonra herkesin zevk alabileceği basit ama zarif bir oyun yapmak istedik. Crossy Road ailenizin muhtemelen çocukken oynadığı oyundur. Ya da yetişkinseniz çocuk ya da genç olarak sevdiğiniz bir oyun.

Crossy yollar aynı eğlenceyi akıllı telefonlarımıza getiriyor. Bu sonsuz koşucu arcade oyunu basittir. Karşılaşmadan yolu geçmeye çalış. Caddenin karşısına olabildiğince hızlı bir şekilde geçmeye çalışırken 8 bitlik bir tavuk oynuyorsunuz. Frogger gibi ama farklı.

Birkaç farklı oyun modu var ancak varsayılan oyun harika çevrimdışı çalışıyor.

Table Tennis Touch

Seni bilmiyorum ama Ping Pong Masa Tenisi olarak da bilinen süper eğlenceli. Eğer bir Ping Pong şampiyonuysanız veya olmak istiyorsanız bu yaz iPhone veya iPad’iniz için bu addicting ve heyecan verici oyunu alabilirsiniz.

Masa Tenisi Dokunmatik ilk başta interneti gerektirir ve liglere katılmak ve başkalarıyla rekabet etmek istiyorsanız çok yetenekli ve oynanabilir bir çevrimdışı modu vardır. Temel olarak masa tenisi tamamen internet olmadan tadını çıkarabilirsiniz. Daha sonra tatildeyken evde ya da otelle bağlantınız olduğunda daha fazlasını yapın.

Criminal Case

Suç ve dramaları seviyorsanız NCIS türü şeyler veya Bone Collector gibi iPhone iPod veya iPad’iniz için Criminal Case’i seveceksiniz.

Bu iPhone oyunu harika çalışıyor ve bir karakteri kişiselleştirmek suça ortak olmaktan sonra şehirdeki tüm suç mahallerini araştırmaya ve incelemeye başlayacaksınız.

Geriye kalan ipuçlarını veya olayları analiz edebilmek hedefler bulmak sonra şahitleri ve şüphelileri sorgulamak bu oyunu bu tarzdaki birçok kişiden daha iyi hale getiriyor. Oyunun tamamının çevrimdışı çalışması gerçekten etkileyici. Dedektif ol.

Real Racing 3

Real Racing 4’ü beklemeye devam ederken Real Racing 3’ün çok büyük bir bölümünü çevrimdışı olarak gerçekten internet olmadan oynayabileceğinizi vurgulamak istedik. Evet bu doğru.

Muhtemelen bu oyunu oynamış olsanız da muhtemelen 2013’te çıkan mobil cihazlar için en iyi yarış oyunu başka bir dönüş daha vermeyecek. Oyunu yükledikten SONRA otelinizde veya evinizde harita parça ve araba indirmeniz gerekir ancak bir kez yapın ve tatil seyahat veya uçak yolculuğu sırasında yarışacaksınız. Yarışların çoğu internet gerektirmiyor.

Bildiğiniz gibi Real Racing 3’ün 18 gerçek dünya bölgesinde 40’tan fazla devresi var. Dünyanın en büyük üreticilerinden bazılarının 210+ güçlü süper araba ve yarış aracından bahsetmiyorum bile. Öyleyse bir Porshe Ferrari hatta bir Bugatti’ye atlayın ve bazı köşeleri fermuarlayın.

Hangman

Son slaytımızda herkesin takdir edebileceği bir oyun önermek istiyoruz. Bakarsanız App Store’da onlarca farklı “Hangman” türü veya varyasyonu bulacaksınız ancak çoğu iyi değil.

Aşağıya bağladığımız şey orijinal Hangman oyununun klasik bir sürümüdür. Çevrimdışı olarak tadını çıkarabileceksiniz grafikler harika ve kelime haznenizi tek veya iki oyuncu modunda test edebilirsiniz. Eğlenceli ücretsiz ve çevrimdışı çalışıyor. Bir yolculuğa çıkarken eğlenin ya da kardeşlerinizi sinirlendirmek için bunu oynayın.

Bu listeye ekleyebileceğimiz eğlenceli ve yeni oyunlar arıyoruz. Çevrimdışı çalışan bir oyundan hoşlanıyorsanız bize bir yorum yazın. Aksi takdirde daha fazlasını bulduğumuzda bu listeye ekleyeceğiz.