Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İnternetten Telefon Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler!

https://mobil13.com.tr/author/manager
Bu yazımızda internet üzerinden

Bu yazımızda internet üzerinden telefon alışverişi yapmak isteyen kullanıcıların nelere dikkat etmesi gerektiği konusunda bilgi vereceğiz. Teknoloji her gün daha da ileri seviyeye taşınıyor ve internet üzerinden aradığımız birçok ürünü bulabiliyoruz. Evinizde oturduğunuz kısımdan beğendiğiniz ürünü internet üzerinden sipariş ederek o ürünün kapınıza gelmesini sağlıyorsunuz.

İlk olarak internette telefon almak güvenli midir sorusuna cevap verelim. Eğer internet üzerinden bu tarz alışveriş yapacaksanız internet kavramını iyi bilmeniz gerekir. Yani internet üzerinden alışveriş yapmak istiyorsanız aldığınız siteye dikkat etmeniz gerekiyor. Herkes tarafından bilinen tanınan sitelerden alışveriş yapmanız daha da mantıklı olacaktır. Çünkü bu tarz siteler geniş çaplı olduğu için geri gönderme müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilme gibi haklarınız var.

Ancak bilmediğiniz siteden alışveriş yaptığınızda ödeme yaptıktan sonra kandırılabilirsiniz. Alışveriş yaptığınız site aldığınız ürün yerine başka bir ürün gönderir ve ödeme yaptıktan sonra muhattap olacak kimse bulamazsınız. İnternet üzerinden alışveriş yapmanın en önemli noktası bilindik tanındık site olması. Ayrıca ürünlerin yorumlarını da okumanızı tavsiye ederiz.

Aldığınız telefonun garanti süresinin olup olmadığına dikkat edin. Telefonun garanti süresi yok ise alacağınız sıfır telefon konusunda kandırılabilirsiniz. Ayrıca telefonun ortalama fiyatını internet üzerinden araştırın. Mesela alacağınız telefonun internet üzerinden fiyatı ortalama 2000-2300 TL arası. Fakat alacağınız site 1000 TL gibi bir fiyat sunuyorsa ya da normal fiyatın çok üstünde bir fiyatı varsa bu işte bir terslik olabilir.