Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İOS 14’te Ana ekrandan uygulamaları nasıl kaldırılır?

Uygulamaları iOS 14’te silmeden

Uygulamaları iOS 14’te silmeden önce ana ekranda kaldırabilirsiniz. Uygulamaları açmak için küçük ayrıntılara kadar birçok sayıda iyileştirmeler gerçekleşmektedir. Fakat en sevilen özelliklerden biri de uygulamaları Ana Ekran’dan kaldırmadan silmektir. Eğer siz de iOS 14’te ana ekrandan uygulamayı nasıl kaldıracağınızı bilmiyorsanız bu yazımızda sizlere bu konuda yardımcı olacağız.

Ana ekrandan uygulamaları kaldırma

Ana ekranınızı temizlemek uygulamayı silmediğiniz zaman iyi bir çözüm olacaktır. iOS 14 beta sürümünü çalıştırıyorsanız ve uygulamaları silmeden ana ekrandan kaldırmak istiyorsanız ilk olarak bağlam menüsünü görene kadar ana ekrandan kaldırmak istediğiniz uygulamanın üzerinde uzun süre basılı tutun. Uygulamayı Kaldır seçeneğine tıklayın. Uygulamayı silmek ya da kaldırmak istediğiniz sorulur. Kaldırmasını onaylamak için ‘Ana Ekrandan Kaldır’ seçeneğine dokunun.

Uygulamanın ana ekranınızdan kaldırılması gerekir ancak yeni Uygulama Galerisi’nde yerini alır. Her uygulamayı teker teker kaldırmanıza gerek kalmadan tüm ekranı gizleyebilirsiniz. Eğer bu işlemi gerçekleştirmek istiyorsanız aşağıda yer alan adımları takip edebilirsiniz.

  • Uygulama simgeleriniz titreyene kadar Ana ekranınızda boş bir alana uzun süre basılı tutun.
  • Ekranın alt kısmında Ana ekran sayfası nokta simgesine dokunun.
  • Ana ekrandan gizlemek istediğiniz sayfa işaretini kaldırın.
  • Sağ üst kısımda yer alan Bitti seçeneğine tıklayarak işlemi tamamlamış olursunuz.

Bu yazımızda sizlere iOS 14’te ana ekranı uygulamadan nasıl kaldıracağınız konusunda bilgi verdik. Bu konu üzerinden merak ettiğiniz soru ve görüşlerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.