Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

iOs 18 Güncellemesi ile AirPods’a Yeni Özellikler Geliyor!

Apple getireceği iOs 18 güncellemesi ile AirPodslara yeni özellikler getirecek. Bu özellikler sayesinde kullanıcılar mutlu olacak.

Apple getireceği iOs 18

WWDC 2024 etkinliğinde iOS 18 güncellemesi için ayrıntılar verildi bu ayrıntılar arasında şaşırtıcı özellikler vardı. Gerçekleşecek güncelleme ile AirPods’a üç yeni özellik geleceği belli oldu.

Yalnız bahsedilecek yeni özellikler AirPods beta sürümü yüklemiş olan kullanıcıların deneyimine sunulacak. Bunun dışındaki bireylere özellikler gelmeyecek.

İşte AirPods’a Gelen Üç Yeni Özellik!

Apple AirPods

AirPods Pro 2 kullananlar, Siri etkileşimlerinde kolay kullanılabilmesi amacıyla baş hareketleriyle aramaları yanıtlama imkânı sunacak. Kullanıcıların hayır ya da evet demek için kafalarını sallamaları yeterli olacak.

Diğer taraftan gürültüyü ciddi anlamda kesmesi ve kolay dinleme sağlaması amacıyla ses yalıtımı özelliği gelmesi bekleniyor. Iphone başta olmak üzere iPad ya da Mac cihazlarında bu özellik kullanılacak.

Kişiselleştirilmiş uzamsal ses olarak duyurulan son özellikte ise oyun, müzik dinleme ya da film izleme sırasında kişilere özel ses imkânları sunulacak. Böylece daha etkili bir dinleme imkânı bulunacak.

Kaynak: Haber Merkezi