Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İOS İçin En İyi Çok Oyunculu Oyunlar

https://mobil13.com.tr/author/manager
Oyun zevkiniz ne olursa

Oyun zevkiniz ne olursa olsun çok oyunculu oyunlar her zaman daha çok zevk vermişlerdir. Bizlerde sizler için en iyi İOS çok oyunculu oyunlar serisini hazırladık.

Minecraft
Oyun çevrenizdeki blok tabanlı dünyadaki malzemeleri kullanarak geceleri ortaya çıkan yaratıklara karşı korunmak için barınak silahlar ve daha fazlasını inşa etmek ve yaratmak olduğu bir sandbox oyunudur.

Bowmasters
Oyun düşmanınızı doğru bir şekilde vurmak için hem gücünüzü hem de açınızı ölçmeniz gerekir aynı zamanda onlar size atış yapar. Bazıları bu kontrol şemasını hemen yakalayabilir; diğerlerinin oyundaki kontrollere alışmak için daha fazla zamana ihtiyacı olabilir. Parmağınızı ekranda sürüklerseniz her şey tamamlanır bu da nişan almanıza gücünüzü kontrol etmenize ve sonunda yayını ateşlemenize olanak tanır.

Hearthstone
Oyun Magic: The Gathering gibi takas kart oyunlarına çok benzeyen CCG olarak da bilinen çevrimiçi bir koleksiyon kart oyunudur. Dünyanın her yerinden rakiplere karşı düello yapmanızı sağlar.

Jackbox Parti Paketi
Genel olarak tanımlarsak arkadaşlarınızla toplanarak yaratıcılık sanat becerileri ve eğlenceler içeren parti oyunları paketi diyebiliriz. Oyun içerisinde nasıl oynanacağı hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Pokemon Go
GPS’inizi ve artırılmış gerçeklik teknolojinizi kullanarak sahada görünen Pokemon’u yakalayan gerçek dünya bölgelerini dolaşıyorsunuz. Ekranınızda bir Pokemon göründüğünde onunla savaşmaya başlamak için telefonunuzun ekranına dokunursunuz onları koleksiyonunuz için yakalamak eğitmek ve ilgilenmek için küçük yaratıklara Pokeball’lar fırlatırsınız.

Shadowgun Efsaneleri
Shadowgun serisinin tamamen kendi cihazlarından oluşturulmuş tam bir hikayesi var. Hala bir bilim kurgu dünyası askeri bir adam olarak oynadığınız birinci şahıs nişancı oyunu ancak oynarken dikkatinizi çekmeyi başaran App Store için orijinal bir hikaye tasarlama konusunda söylenecek bir şey var. Yani oyunu oynadığınız zaman kendinizi gerçekten oyunun içinde bulacaksınız.

Skullgirls
Oyunu AI bileşenine karşı oynayarak öğrenebilirsiniz ancak sonunda özellikle eski dövüş oyunlarında bir AI rakibinden kaçmak ve kazanmak için püf noktaları öğreneceksiniz. Aynı şekilde belirli bir dövüş oyununu iyi bilen bir arkadaşınıza karşı pratik yapabilirsiniz ancak deneyimsizseniz gerçek stratejileri hareket setlerini ve kombinasyonları öğrenmeye başlamadan önce muhtemelen çok fazla oyun kaybedeceksiniz. Yalnız b izden söylemesi şimdiden oyun başında saatlerini harcamaya hazır olun.

Super Stickman Golf 3
Bu listedeki oyunların birçoğunun aksine oyuncuların oyuna dahil olabileceği uzun bir öğretici açılış seti veya hikaye modu yoktur. Bunun yerine temelde hemen oyuna dalacaksınız oyun boyunca elinizi yenme seviyelerinde denemenizi sağlayan tek oyunculu mod veya iki farklı oyun öğesi sunan çok oyunculu mod arasında seçim yapıyorsunuz. Her ikisi de kendi öğelerini sunan tabanlı seriler.

Vainglory
Oyunun kendisi aslında oldukça basit bir MOBA idi ve tek şeritte gerçekleşen 3v3 maçlara odaklanarak mobil cihazlar için geliştirilmişti. League of Legends ve Dota 2 gibi oyunlarla karşılaştırıldığında bu türden pek çok hayranın beklediği karmaşıklıktan yoksundu ve aynı zamanda oyunu türe yeni başlayanlar için yaklaşması zor hale getirdi. Yine de oyun geliştirme ekibinin kendisinden Apple’ın kendi ana notlarından birinde bir vitrin kazandı ve uygulamanın kendisinin görselleri görünümleri nedeniyle büyük ölçüde övüldü.

Words with Friends 2
Telefonunuzda Scrabble türü bir bulmaca oyunu oynamanın temel konseptine geçtiğinizde sizi uyaran anlık bildirimlerden oluşan oyunlara benzer. Ancak bu oyundaki farklılıklar sunulan zorluklar ödüller ve seviyelerdir. Zorlu bir oyun sizleri beliyor kısacası.

Among Us
Oyun oldukça açıktır. Bir uzay gemisinde karargahta veya bir gezegen üssünde bir mürettebat arkadaşının rolünü doldurursunuz ve haritada dokuz oyuncuya kadar dolaşırken birden fazla görevi yerine getirirsiniz. İOS destekli cihazlarda da oynanabilir.