Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

iPad Air 6. Nesil Tanıtıldı! İşte Özellikleri ve Fiyatı

iPad Air 6. nesil tanıtıldı ve özellikleri, tasarımı da belli oldu. Yüksek depolama seçenekleri ve fiyatı da ortaya çıktı.

Emrah Aladağ
https://mobil13.com.tr/author/admin
iPad Air 6. nesil

Uzun zamandır beklenen iPad’ler sonunda tanıtıldı! Apple, yeni nesil iPad Air’ı 11 inç ve 13 inç olmak üzere iki farklı ekran boyutuyla kullanıcıların beğenisine sundu. Hadi 6. nesil iPad Air’ın özelliklerine birlikte bakalım!

Daha Büyük Ekran, Daha Fazla Keyif!

Yeni iPad Air, Liquid Retina IPS LCD ekran teknolojisi ile hem 11 inç hem de 13 inç ekran seçeneği sunuyor. 13 inçlik model, 2732×2048 çözünürlük ve 600 nit maksimum parlaklık değeriyle geliyor.

Şık Tasarım, Kullanışlı Özellikler

iPad Air 6. nesil, üst kısımda Touch ID sensörüne sahip düz bir çerçeve tasarımına sahip. Ses seviyesi tuşları cihazın sağ tarafında yer alıyor. Yönlendirme algılamalı ön kamera ise tableti yatay modda tuttuğunuzda sağ tarafta konumlanıyor.

Yeni iPad Air, 2. nesil Apple Pencil’ı mıknatıslı olarak destekliyor. Hatta Apple Pencil Pro ile de uyumlu çalışan cihaz, Pencil Hover özelliğini desteklese de bu özellik şu an için sadece Pro modellerde kullanılabiliyor.

iPad Air ayrıca, ön kamera için merkez sahneleme özelliğini destekliyor ve kutudan çıktığında iPadOS 17 ile çalışıyor. Stereo hoparlörler sayesinde keyifli bir ses deneyimi de sunan cihazın arka kamerası 12MP çözünürlüğe sahip.

12MP ön kamera ile görüntülü görüşmelerinizi de yüksek kalitede gerçekleştirebilirsiniz. Arka kamera, Smart HDR ve 4K video kaydetme özelliklerini de beraberinde getiriyor.

iPad Air 6. Nesil

Güçlü Performans, Yüksek Depolama Seçenekleri

Yeni iPad Air 6. nesil, gücünü Apple M2 işlemcisinden alıyor ve 1TB’a kadar dahili depolama seçeneği sunuyor. Wi-Fi 6E ve 5G bağlantı seçeneklerine sahip olan cihaz, Magic Keyboard ile de kullanılabiliyor.

Fiyatlandırma ve Satış

11 inçlik iPad Air’ın 128GB depolamaya sahip baz modelinin başlangıç fiyatı 718 dolar 1TB depolama seçeneği ise 1.317 dolar fiyat etiketine sahip.

13 inçlik modelin ise 128GB depolama seçeneği 957 dolar, 1TB depolama seçeneği ise 1.560 dolar olarak belirlendi. Cihazlar 15 Mayıs tarihinden itibaren satışa sunulacak.

Siz 11 inç mi, yoksa 13 inç iPad Air mi tercih ederdiniz? Yorumlarda görüşlerinizi bekliyoruz!